Actualitate

Parcul de aventură din Wonderland, închis până la primăvară. Pregătiri pentru sezonul de schi

Parcul de aventură amenajat de municipalitate în Complexul Wonderland – Unirea, la capătul stației de coborâre din telescaun, se închide până la primăvară. Municipalitatea face pregătiri pentru sezonul de iarnă pe pârtia de schi Cocoș.

”Începând cu această săptămână, Aventura Parc, zona de agrement amenajată în incinta Complexului Wonderland, își întrerupe activitatea până primăvara viitoare, în zonă urmând să se desfășoare pregătirile necesare bunei desfășurări a activităților specifice sezonului rece”, a anunțat Primăria Bistrița.

Parcul de aventură ”Cocoș” s-a deschis în prima zi a Târgului Mare al Bistriței, 24 august (foto). În Aventura Park sunt 13 platforme care fac legătura între 11 ateliere printre copaci, două ateliere la sol pentru copii de până la 6 ani, trei tiroliene (cea mai lungă are 70 de metri, celelalte două au câte 35-40 de metri, fiind mai scurte și mai abrupte), dar și două panouri de escaladă cu grade diferite de dificultate, în total trasee care însumează 400 de metri. Acestea pot fi parcurse prin traversare sau cățărare, folosind cele 20 de echipamente individuale de autoasigurare pentru parcurgerea parcului, dar și cele două echipamente de asigurare traseu și escaladă, inclusiv corzi dinamice.

4 comentarii

  • Parcul de „aventura” era inchis, de fapt, de mult. Nici dracu’ nu s-o mai dus acolo, numa’niste ciorditori.
    Acuma va incepe aialalta „aventura” cu partia strutului de pe dealul Ghinzii, ca dealu’ Cocos ii mai spre oras. Intrebarea ii daca o reusit sa repare lacu’ care o luat o la vale.

  • Cate bilete s au vîndut si ce suma au reusit sa strîngă ? Citi angajați sunt ? Ce salarii au acesti oamenii ? Citi sefi sunt ? Care sunt celelalte cheltuieli ?

  • sunt angajati pe tot timpul anului 8 persoane. Salarii ca la bugetari , mari si munca putina spre deloc, din moment ce lipseste zapada

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS