Cultură

Parva găzduieşte o ediţie inedită a serbărilor zăpezii. Cine poate participa şi cum se poate înscrie

Primăria parva îi invită pe amatorii sporturilor de iarnă să se bucure de zăpada care a căzut din abundenţă în Munţii Rodnei. Sâmbătă, în comună, vor avea loc un fel de serbări ale zăpezii la care sunt bineveniţi oameni cu vârste între 3 şi 103 ani cărora le place să alunece pe sănii, schi sau alte obiecte.

Primăria comunei Parva îi invită pe amatorii sporturilor de iarnă sâmbătă 10.01.2015, la ora 11.00 la evenimentul „Să ne bucurăm de zăpadă!” în locul numit „La cruce – Dealul Vinului”.

La eveniment pot participă persoane cu vârste cuprinse între 3 ani şi 103 ani, cărora le place să se dea cu sania, schiurile sau orice alte obiecte care alunecă.

„Urcatul se poate face şi cu maşini de teren, dar recomandăm să urcăm toţi pe jos!”, anunţă Primăria Parva pe Facebook. Ca să îşi facă o idee legat de numărul de participanţi, administraţia condusă de Ioan Strugari le-a cerut oamenilor să confirme prezenţa cu un LIKE pe pagina oficială de Facebook.

Comuna Parva este situată pe Valea Rebrei, o vale îngustă, cu aspect de defileu, în inima Munţilor Rodnei. Dealul Vinului este la 1027 de metri altitudine, iar Dealul Crucii la 837. î

Ca să ajungeţi la Parva trebuie să mergeţi pe DN 17 C până la Năsăud, apoi să o luaţi spre Sîngeorz-Băi, iar la ieşirea din Rebrişoara să faceţi stânga spre Rebra. Comuna se află la 45 de km de Bistriţa.

Foto: arhivă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS