Cultură

Paștele la pensiunile din Munții Rodnei cu acces gratuit la piscină costă cel mult 450 de lei

Turiștii care doresc să își petreacă Paștele în pensiuni din Munții Rodnei sunt atrași cu pachete turistice care costă între 300 și 450 de lei de persoană, în acest preț intrând și masa festivă din ziua de Paște, dar și accesul gratuit la piscină.

Cei care vor alege ca destinație complexul turistic Poiana Zânelor din Munții Rodnei au la dispoziție trei tipuri de pachete turistice. Ei pot plăti între 250 de lei/sejur de persoană dacă aleg pachetul cu două nopți de cazare, mic dejun, cină și masa festivă de Paște sau 450 de lei/sejur dacă preferă să petreacă patru zile în regim all inclusive. Există și un pachet intermediar la prețul de 350 de lei/sejur pentru cei care aleg trei nopți de cazare cu masă în acest preț intrând și masa festivă din ziua de Paște. Pentru toate cele trei pachete este prevăzută și intrarea liberă la piscina complexului turistic.

Cei care aleg să-și petreacă Paștele la Pensiunea Teodora din comuna Șanț de la poalele Munților Rodnei vor plăti 300 de lei/sejur. În schimbul banilor, se vor putea caza timp de trei nopți, vor servi mese tradiționale în fiecare zi, o masă festivă de Paște cu miel, ouă roșii, pască și alte surprize și vor putea participa la slujba de Înviere de la biserica din satul Valea Mare.

Familiile cu copii mai mici de șapte ani nu vor trebui să plătească nimic în plus pentru ei. Grupurile mai mari de 18 persoane vor primi o reducere de 10% din tarifele anunțate.

În schimb, turiștii care vor alege să-și petreacă Paștele la Pensiunea Sonia din comuna Telciu vor plăti 400 de lei de sejur și vor avea parte de trei nopți de cazare cu pensiune completă. La Înviere vor putea asista la slujba de la Biserica Sfântul Nicolae din Telciu. Toți oaspeții pensiunii vor avea acces gratuit la piscina acoperită cu apă încălzită la 32 grade Celsius, la jacuzzi și  saună și vor putea face grătar în aer liber.

Proprietarii de cabane din zona de munte a județului sunt și ei dispuși să le închirieze în perioada Paștelui. În localitatea Romuli de pe Valea Sălăuței o cabană cu trei camere situată chiar lângă râu poate fi închiriată la prețul de 250 de euro pentru trei zile. Proprietarii nu asigură însă mâncarea.

La Lunca Ilvei, o cabană cu patru dormitoare, situată într-o zonă deosebit de retrasă cu izvoare de apă minerală poate fi închiriată la prețul de 400 de lei/zi, în timp ce în zona de agrement Colibița, o cabană cu șase dormitoare, mobiliată și dotată cu toate utilitățile cu ieșire la lac, hidrobicicletă și barcă poate fi închiriată cu 600 de lei pe noapte.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS