Actualitate

Patru eleve au încheiat gimnaziul la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” cu 10 pe linie

Patru absolvente de gimnaziu de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița au încheiat anul școlar cu 10 pe linie, mai precis în fiecare dintre cei patru ani școlari de gimnaziu au obținut media 10.

”Vă prezentăm cele patru fete de 10 absolut, care și-au adjudecat titlul de șef(e) de promoție JUNIOR.

💛💙Patru dintre absolventele celor patru clase de a VIII-a ale Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița au finalizat ciclul gimnazial cu media 10. Altfel spus, în fiecare dintre cei patru ani școlari de gimnaziu au obținut media 10.

👏Să le aplaudăm așadar pe Hanna George, pe Sara-Alessia Mureșan (ambele din clasa a VIII-a A), pe Lauriana Alexandra Ometiță (clasa a VIII-a C) și pe Ilinca Tudor (clasa a VIII-a A) pentru rezultatul acesta remarcabil, să le mulțumim pentru bucuria pe care ne-au oferit-o și să le urăm succes.

Fetele noastre de 🔟.💙💛Veți mai auzi de ele!”, a scris Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

Evaluarea Națională 2023 începe luni, 19 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română, urmând ca miercuri, 21 iunie, să aibă loc proba scrisă la matematică. Elevii vor afla rezultatele finale după soluționarea contestaților pe data de 4 iulie.

10 comentarii

  • Asa este. Extraordinara generatia ’70-’80, sunt cei care au construit Romania de azi si au ajuns sa se hraneasca doar cu ura, invidie sau scandal. Si au ajuns incapabili sa recunoasca si sa aprecieze un lucru bun.

    28
    5
    • Se vad după hainele decente că au învățat,și nu s-au dus la școală să-și arate ce au….. Felicitări!!!

  • 💐💐💐🌷🌷🌷💛💟♥️
    Sănătate și baftă pt. O continuare la fel de frumoasă !
    Bucurii părinților!

    14
    2
  • @Lema;
    Sunteți ca și cârcotașele alea care vin la nuntă și încep să critice cum arată și cum e îmbrăcată mireasa !

    p.s. elevele au tot dreptul la „Momentul lor de Glorie!” 🏆
    Acesta este momentul lor de sclipire, și n-aveti niciun drept să le „retezați aripile” Madam….cu nu știu ce „provocări”…

    16
  • Felicitări fetelor pentru strădania lor.
    Sistem de învățământ profund viciat :: Nu ne facem bine niciodată . Ceva este dubios în toată treaba asta un elev nu are cum să fi foarte bun la toate materile tot timpul, nu are cum să fie foarte bun în acelaş timp şi la materile reale şi la materile umaniste.
    Eu eram mult mai bun la matematică decât şefa clasei cu toate acestea şefa clasei lua nota maximă deşi nu merita fiindcă avea şi rezulte greşite la lucrările scrise. Am întrebat-o pe profesoara de mate cum de şefa clasei primeşte note mai mari ca mine deşi are rezultate greşite ? Răspunsul a fost năucitor şi anume că are activitate la clasă. Atunci am întrebato ce activitate are la clasă că todeauna la exercițile grele mă scoate-ți la tablă pe mine fiindcă ea nu ştie să le rezolve , poate că are activitate la clasă fiindcă şterge tabla cu buretele după ce am rezolvat eu exercițiu ? Iar profesoara mi
    a răspuns: vezi de aceea nu ai nota maxină fiindcă eşti obraznic. Alți profesori îi spunea că îi dau nota maximă deşi nu merită numai ca-să nu-i strice media. Referitor la educație fizică dacă aceste fete au nota maximă la sport atunci un Campion European sau Modial ce notă ar trebui să primească la sport ?!

    10
    2
    • În toți cei 4 ani de zile aceste fete în nici-o zi de şcoală nu au fost răcite etc. în toate zilele au putut să fie la randament maxim şi la toate materile ?!

      4
      1
    • @ citizen, Nu am fost niciodată de nota 10 la limba română. Nu am fost niciodată interesat de limba română . Eu eram foarte bun olimpic la materile reale şi la istorie (era foarte bun la istorie fiindcă îmi plăcea mie nu pentru că aş fi vrut să fac vreodată vreo carieră legată de istorie ). Matematica este exactă şi logică şi de aceea mi-se pare normal ca la matematică notele să se primească exact ca la matematică adică puntaj în funcție de câte rezultate exacte ai reuşit să faci la teză şi lucrările scrise şi nu pe simpatiile profesorilor.

  • Care este fenomenul că sunt numai fete şi nici-un băiat o fi vorba de discriminare pozitivă sau doar de faptul că fetele sunt mai docile ? Parcă la olimpiadă este invers sunt mai mulți băieți ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.