Actualitate

Carnagiu pe DN 17: patru morţi, şase răniţi grav şi doi uşor

Patru persoane au murit duminică dimineaţa într-un accident rutier petrecut în jurul orei 5.00 la ieşirea din localitatea Tureac, alte şase persoane sunt rănite grav şi încă două uşor după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 17.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Antonela Gorgan a declarat că şoferul unei maşini Audi cu numere de Mureş, în care se aflau în total şapte tineri, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unei coloane de maşini la ieşirea din localitatea Tureac şi s-a ciocnit frontal de o Volkswagen înmatriculată Italia în care se aflau cinci persoane.

Potrivit sursei citate, şoferul maşinii Audi, în vârstă de 22 ani, şi încă un pasager au decedat pe loc, ulterior decedând şi şoferul din VW şi încă o persoană din această maşină. Alte şase persoane au fost rănite grav, patru fiind transportate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa şi două cu elicoptere SMURD la Târgu Mureş. Alţi doi pasageri sunt răniţi uşor, de asemenea fiind internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Conform sursaei citate, traficul pe DN 17 s-a desfăşurat cu dificultate în zonă, la locul accidentului intervenind două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi alte şapte echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Antonelei Gorgan, pasagerii din ambele maşini erau tineri cu vârste sub 25 de ani.

UPDATE În accidentul de pe DN 17, petrecut duminică dimineaţa la ieşirea din localitatea Tureac, comuna Tiha Bârgăului, au murit doi tineri din Bistriţa-Năsăud, respectiv un bărbat şi o femeie din judeţul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a informat, duminică, printr-un comunicat, că, în urma accidentului petrecut la ora 04.57, în comuna Tiha Bârgăului, pe DN 17, au decedat Ionuţ C. de 22 de ani din Bistriţa Bârgăului, aflat la volanul unui autoturism Audi în care se aflau în total şapte persoane, şi Gavril C. de 21 de ani din Bistriţa Bârgăului, pasager în aceeaşi maşină care a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un VW care circula, regulamentar, din sens opus, şi în care se aflau în total cinci persoane.

Tot în accident, au mai murit Vijai S. de 21 de ani din Gura Humorului, judeţul Suceava, şoferul maşinii marca VW care circula regulamentar, şi Elena L. de 30 de ani din localitatea Vama, judeţul Suceava, pasageră în maşina condusă de acesta.

Antonela Gorgan a explicat că sunt grav răniţi Ionică Ţ. de 20 de ani, Teodor M. de 17 ani, Dan P. de 21 de ani şi Ionuţ P. de 17 ani, toţi din Bistriţa Bârgăului, pasageri în maşina marca Audi, respectiv Cătălin L. de 11 ani şi Narcis L. de 4 ani din localitatea Vama, judeţul Suceava, pasageri în VW.

De asemenea, au fost răniţi uşor Leon B. de 21 de ani din satul Tureac şi Viorel L. de 31 de ani din localitatea Vama, judeţul Suceava, pasageri în ambele autoturisme.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Poliţia Rutieră cercetează cauzele care au dus la producerea acestui accident, din primele informaţii acesta petrecându-se pe fondul depăşirii neregulamentare în care s-a angajat şoferul din Bistriţa Bârgăului care a încălcat inclusiv linia continuă.

Foto: arhivă

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.