Actualitate

Patru tineri, reținuți după ce au furat trotinete electrice la Prundu Bârgăului

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore față de patru tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În data de 17 iunie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o anexă gospodărească din localitatea Prundu Bârgăului, au fost sustrase cinci trotinete electrice împreună cu acumulatori, care aparțin unei societăți comerciale, cauzându-se astfel un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma activităților de cercetare în cadrul dosarului penal întocmit, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Față de cei patru tineri din județul Mureș, bănuiți de comiterea faptei, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de cei patru tineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat administratorului societății comerciale, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de cei 4 tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS