Politică

PDL atacă Primăria Beclean cu dr. Letiţia Vlăduţiu, singura femeie candidat la o funcţie de edil

Medicul Letiţia Vlăduţiu, doctor în medicină, va candida din partea PDL la funcţia de primar al oraşului Beclean. Este singura doamnă aflată pe lista de candidaţi la fotoliile de primari din partidul condus de Ioan Oltean.

Medicul Letiţia Vlăduţiu deţine, de curând, titlul de doctor în medicină, teza sa intitulându-se “Medicaţie versus intervenţie psihologică la pacienţii cu demenţă” . Studiul său a avut ca obiect determinarea nevoilor de îngrijire şi intervenţie terapeutică a persoanelor cu demenţă din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sfântu Luca Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Doamna doctor este singura femeie candidat PDL la o funcţie de primar, dânsa având de înfruntat un adversar redutabil, în persoana primarului în funcţie, Nicolae Moldovan (PSD), cotat cu prima şansă după toate sondajele de opinie realizate în oraşul de pe Someş.

Cristiana Sabău

1 comentariu

  • A omis sa-si aminteasca de faptul ca este o (…) sanctionata pentru abuz in serviciu si lasare fara ajutor. Minte sustinind ca la centrul Sf. Luca sint bine primiti si ingrijiti beneficiarii. Sper sa nu ajunga primar – este cercetata penal din nou intr-un al 2 lea dosar intrucit a recidivat repetind faptele si nu va putea fi sanctionata din nou cu amenda sau inchisoare cu suspendare – astfel Becleanul va ramine fara primar in cazul in care va fi aleasa si va trebui sa aleaga un alt primar. (comentariu editat)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.