Cultură

PDL nu mai vrea ca Zilele Bistriței să aibă loc la Viișoara

Consilierul local PDL, Gheorghe Tuță, i-a cerut, joi, primarului Ovidiu Crețu să renunțe la organizarea Zilelor Bistriței din acest an în zona de agrement Heidenfeld de la Viișoara.

 „Vă cer ca organizarea Zilelor Bistriței 2011 să fie în spațiile orașului și să renunțe la ideea de a face din Heidenfeld ceva ce nu poate să facă. Este un câmp încercuit de un gard și atât”, a declarat Gheorghe Tuță, care a adăugat că municipalitatea ar trebui să dea curs solicitărilor venite din partea cetățenilor, nemulțumiți de schimbarea locului de desfășurare a serbărilor orașului.

La rândul ei, Mioara Seica (PDL), și-a exprimat nemulțumirea că nici până la această oră aleșilor locali nu li s-a adus la cunoștință programul Zilelor Bistriței. „Ne întreabă cetățenii despre program și nu știm să le spunem nimic. Doar nu e secret…”, a spus ea.


În replică, primarul Ovidiu Crețu a spus că municipalitatea nu are programul complet, ci pe bucățele și că o variantă finală va avea abia săptămâna viitoare când o va da publicității.

„Concertele vor fi sâmbătă și duminică pe pietonal, iar partea de cântec, joc și voie bună, mici și altele va fi tot în Heidenfeld. Câmpul acela, în concepția dumneavoastră, este un loc bun, tot mai consacrat. Consiliul Județean Cluj ni l-a cerut să oragnizeze acolo în datele de 9 și 10 iulie un eveniment, iar o firmă vrea să-l concesioneze pentru un an ca să poată organiza evenimente”, a declarat Ovidiu Crețu.

Zilele Bistriței vor avea loc la jumătatea lunii viitoare, între 15 și 17 iulie, iar municipalitatea intenționează ca și anul acesta

Etichete

3 comentarii

 • Nomal ca toata lumea vrea ca zilele Bistritei sa se faca aici(ca doar nu sunt zilele Viisoarei), in oras, nu in acel targ de animale, dar se pare ca nimeni nu ne asculta, cunoastem si alte situatii in care primarul oricum face ce vrea el, nu tine cont de parerile cetatenilor. ASTA E ROMANIA !

  • Viisoara este cartier al Bistritei. Este obositor sa tot auzim altceas pseudo argumente de la persoane imobile, parac fixate pe pietonalul Bistritei. Primarul incearca sa introduca ceva lucruri europeene si uni tini cu dinti la sistemul balcanic de a distruge orice miscare spre modernitate.

   Pe de o alta parte exact altceas persoane cer civilizatie si mod de gindire occidental. Iar daca sa vrea introduce ceva in asa fel, iar urlati ca nu e bine.

   Astept momentul sa citesc comentari constructive. Oare cita rapdare mai trebuie sa am pana uni sint in stare se sa prezinte cu nume si cu fata si sa faca si propuneri la punct, cu bunul simt si constructiv?

   Macar sa argumentati cu alternative. Cum ar fi sub geamul dormitorului dvs. un balciuc care tine 4 zile, 24 de ore, ca sa nu dormiti? Probabil va schimbati atunci parerea, dle. sau dna. Gigi Contra ?

 • referitor la zilele astea minunate ale orasului , de ce nu faceti un sondaj printre propietarii din zona pietonalului , sa vedeti daca sunt si ei de acoord cu tiganiile care se faceau in trecut acum 3-4-5 ani cand dura 2 saptamani sa scoata cei de la urbana mirosul de pisat si scandalurile si mizeria care se facea, la locuitorii de pe pietonal nu va ganditi atatea nopti nedormite , sa se gaseasca o locatie mai buna ca Viisoara dar tot undeva in afara orasului unde sa poata sa stea lumea si sa bea linistita sa nu deranjeze pe nimeni …….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS