Actualitate

Pe ce străzi lucrează DSP Bistrița

Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița are programate în săptămâna 24-28 aprilie o serie de lucrări de reparații, amenajări și intervenții în oraș.

Principalele lucrări anunțate de municipalitate:

Amenajare parcare ecologică str. Simion Bărnuțiu: turnat beton pană la dale, așternere pământ vegetal

Execuție alveolă pentru stația de autobuz Sărata DJ 154, în zona imobilelor 337 și 338

Reparații str. pietonal Liviu Rebreanu – demontat și remontat pavele din beton

Reparații parapet de protecție la podul peste Pârâul Valea Rusului

Ridicat la cotă gură de scurgere: str. Ecaterina Teodoroiu

Decolmatare șanțuri pentru scurgerea apelor pluviale pe DC nr. 8 Ghinda, str. Profesor Mircea Călușeriu

Întreținere străzi pietruite prin reprofilare și cilindrare pe străzi din Viișoara

Încărcat și transportat bazin din metal din str. Victor Babeș nr. 28 la depozitul din str. Zăvoaie

Reparații la fântâni arteziene: Han, Panait Cerna, 1 Decembrie, Piața Petru Rareș

Revizii / reparații și probe la echipamentele din camerele tehnice a fântânilor arteziene: Piața Petru Rareș, str. 1 Decembrie, str. Ștefan cel Mare, str. Calea Moldovei

Marcaje rutiere pe străzile: Industriei, Zefirului, Cuza Vodă, Dimitrie Cantemir

Remontat mobilier picnic Codrișor

Refacere spațiu verde Codrișor: completat pământ lângă borduri

Prășit trandafiri: Bd. Independenței

Cosit: teren pentru câini Codrișor, Bd. General Grigore Bălan, Grădinița nr. 13, Mihai Eminescu, Ion Rațiu, scuar Panait Cerna, Parc Regele Mihai I, P-ța Dominicană, George Coșbuc, Gării 

Ștrand Municipal: curățat rigole, pediluvii, vas tampon

Montare tuburi protecție arbori: Dimitrie Cantemir, Eroilor, Nicolae Drăgan, Griviței, Oituzului, Gavril Tripon, Vasile Pârvan

Lucrări de revizii / reparații cișmele: Pasaj VI și Pasaj VIII.

Etichete

12 comentarii

 • Acum 3 săptămâni am scris despre o groapă în fața parcării de pe Str.Salciilor. S-a umplut cu piatră spartă (cu vârf) iar de atunci aproape zilnic avem pietre pe capetele mașinilor,pietrele find aruncate de roțile mașinilor care circula în zonă. Pe când asfalt?

  • Ati auzit de statia de asfaltare care trebuia sa functioneze de vrei 2 ani cu 50 km pe an_ arma primarului? Dar de pastele cailor?
   Nooo….e tot aia!!!

   11
 • De 2 ani la Viisoara promit că pun piatră și nimic.Azi or venit ca deobicei cu freză și cilindru dar fără piatră .Soferu o spus că nu este piatră nici acum .Tot in noroi o să stăm.Nu degeaba toate străzile din zonă sunt denumite Str.Sperantei.Speranta moare ultima o dată cu conducerea primariei Bistrita.

  5
  1
  • Nu ați văzut că Turc și a schimbat strategia de precampanie?..acum nu se mai pozează pe șantiere ci se pozează pe la biserici că știe că doar o minune dumnezeiască îl mai face din nou primar:)))Huooo.. Hai 2024!!!

   3
   1
 • Felicitari IOAN TURC in ceea ce faceti desi e foarte greu sa duceti la bun sfarsit proiectele de-a valma lasate mostenire de la predecesorul fiind votate de habarnistii din CL.
  Le-am cunoscut bine aproape pe toate deoarece am fost prezent cu observatii foarte multe si stenogramele pot arata aceasta lupta ecologista fata de prostiile gresite din proiectele facute in birou si nu la fata locului.
  Nimeni din cei 90.000 locuitori nu a fost interesat sa le cunoasca mai bine decat mine si unii colegi ecologisti si civici.
  Cetatenii au ocazia sa vada o dezbatere cu scantei la sedinta CL din 27 apr. deoarece o bistriteanca adevarata MARIANA NACU ne cheama sa o sustinem privind matrapaslacurile care se petrec la Urbanism si Juridic din primaria bistrita.

  1
  26
 • Eu vreau să vină la dezbaterea de la Primărie Tuta ha, ha şi Chereji ha, ha ” toată dăscălimea în păr ” că nu am mai râs pe rupte de mult

  17
 • Din cei 90000 de locuitori nu toti sunt pensionari agitati si fara treaba.Si mai intreb prostiile sunt gresite si corecte?Or fii de doua feluri mai stii?

  12
 • Musai de la dezbaterea publică să nu lipsească alt autointitulat ” ecologist ” Ciobănică 🤣 care la dezbaterea publică privind PUZ-ul blocurilor din strada Ioan Căianu a scos din puțul gândiri prostia enormă că : casele care sunt lângă blocurile ( blocuri construite mai puțin legal mult după ce au fost construite casele ) trebuie demolate ca pe terenul lor să fie făcute locuri de parcare pentru aceste blocuri construite mai puțin legal. 🤣 Ca urmare a aceste prosti enorme culmea Ciobănică a fost recompensat cu funcția de director la Parcu Industrial Bistrița care fără să mai mire pe nimeni de atunci este aproape gol.

  13
 • Oare ANI şi Curtea de Conturi nu ar trebui să se autosesizeze privind incompatibilitate de funcți al lui Ciobănică ca Director de Parc Industrial al Primăriei Bistrița şi în acelaş timp Consilier Local Bistriția ce trebuie să verifice şi aprobe tocmai Parcu Industrial ?

  12
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS