Actualitate

Pe DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”, la Colibița, se lucrează în ritm alert (FOTO)

Pe singurul tronson de drum județean nemodernizat ce deservește stațiunea Colibița se lucrează în ritm susținut, investiția ridicându-se la 11,4 milioane euro din fonduri europene.

”Vorbim despre o zonă cu foarte multe alunecări de teren ce necesită foraje speciale la zeci de metri în sol și multe ziduri de sprijin a fundației drumului”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Pe Lotul 1, tronsonul 2 din DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”, Colibița – Mița (6,5 km), lucrează Dimex 2000 Company.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/2953362098050651

Celelalte tronsoane din DJ 172 D care ajung la Colibița au fost recepționate: Lotul 1, tronsonul 1 Mureșenii Bârgăului – Colibița (5,1 km) în octombrie 2017, iar Lotul 2 Prundu Bârgăului / int. cu DN 17 – Bistrița Bârgăului – Colibița (17,1 km) în octombrie 2019.

5 comentarii

    • Drumul de pe malul drept al lacului stiu ca apartine autoritatilor locale si nu Consiliului Judetean, este alta clasa tehnica. Important este ca drumul este practicabil si din ce stiu se va introduce energia electrica, ceea ce e un lucru bun.

  • Asteptam si un regulament care interzice garduri de peste o anumita inaltime linga drum, asa cum se vede pe una din pozele.

  • Malul geografic al unui lac de acumulare se stabileste in functie de sensul de curgere al raului care il formeaza. Deci actualul DJ (cel pe care se lucreaza acum) este situat pe malul drept iar drumul „de pe partea cealalta” este situat pe malul stang (nu drept cum gresit a scris raspuns cineva mai sus)

  • Malul geografic al unui lac de acumulare se stabileste in functie de sensul de curgere al raului care il formeaza. Deci actualul DJ (cel pe care se lucreaza acum) este situat pe malul drept iar drumul „de pe partea cealalta” este situat pe malul stang (nu drept, cum gresit a raspuns cineva mai sus…)

    (0)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS