Cultură Social

Pe două roţi, la înălţime. Record de participare la Colibiţa Bike Fest 2013 (FOTO)

Aproape 200 de bikeri din toată ţara participă la a patra ediţie a Colibiţa Bike Fest, eveniment care se bucură de tot mai mult succes în rândurile tinerilor care fac acrobaţii pe două roţi pe stânci, buşteni şi pe trambuline de pământ. De la o ediţie la alta, numărul participanţilor creşte, anul acesta înregistrându-se cu 80 mai mulţi faţă de ediţia precedentă, un adevărat record.

1 bike fest c 2 bike fest c 3 bike fest c 4 bike fest c

Sâmbătă au fost programate ”La Colonie” concursurile de Trial şi Dirt Jump, iar duminică au loc probele de XC Maraton şi Dual Slalom. Taxa de înscriere în competiţie, 20 de lei.

Vasile Timiş, unul dintre organizatori, a declarat că ediţia 2013 a Colibiţa Bike Fest este un succes. ”Cea de-a IV-a ediţie a Colibiţa Bike Fest este cea mai reuşită de până acum, zicem noi, faţă de anii trecuţi avem mult mai mulţi concurenţi la toate disciplinele şi din mai multe zone ale ţării. La XC Maraton sunt anunţaţi peste 100 de concurenţi, plus cei peste 60 la celelalte probe, deci în total spre 200 de concurenţi. Anul trecut au fost 120, deci este mai bine, avem un număr record de participanţi. Sunt concurenţi din Bistriţa, Cluj, Baia Mare, Oradea, Sibiu, Braşov, Miercurea Ciuc, Mureş. Amenajarea traseului a durat cam o lună de zile. Cea mai bună promovare a festivalului am avut-o de la rideri care au mai fost aici, au văzut că locul e OK şi concursul evoluează de la an la an. Colibiţa a fost întotdeauna o destinaţie turistică apreciată şi considerăm că acest festival îi face cumva dreptate. În organizarea concursului am fost sprijiniţi de Primăria Bistriţa Bârgăului, care ne-a ajutat foarte mult de la utilaje, lemn, unelte până la mână de lucru”, a spus el.

Pentru câştigători au fost pregătite premii în bani, piese de bicicletă, scule pentru biciclete, dar şi produse oferite de sponsorii întrecerii.

Pe pagina noastră de Facebook puteţi vedea mai multe imagini!

5 bike gest c 6 bike fest c 7 bike fest c 8 bike fest c

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.