Sport

Pentru Direcţia de Sport, timpul stă pe loc

Direcţia de Sport şi ce o mai fi ea şi-a lansat, la un moment dat, o pagină web interesantă, dinamică, de rupt gura târgului. Numai că, odată lansată pe orbită, pagina web acolo a şi rămas.

Înţelegem că instituţii conduse de oameni ce se apropie de pensie nu vor pricepe niciodată la ce e bună comunicarea prin internet, aşa că nu ne mai răcim gura de pomană criticându-i, dar nici cu alţii mai tineri nu ne e ruşine.

De exemplu, Raoul Zanca, şeful Direcţiei de Sport, tineret şi alte asemenea, s-a instalat în funcţie şi a realizat ditamai site-ul  http://www.dsj-bn.ro. Minunat, ne-am zis cu toţii. Biografii, mesaje, angajaţi ai lunii nu ştiu care, activitate, frate, nu tăiat frunze la câini pe banii statului. Numai că, printr-o minune a tehnicii, activitatea pe site a îngheţat odată cu cea a instituţiei. Dacă ar fi să ne luăm după postări, anul acesta nici măcar nu a venit pentru Zanca şi ai lui.

Ce contează că e vară şi că mulţi tineri şi-au petrecut acasă vacanţa bătând discoteci şi crâşme? Au şi angajaţii Direcţiei dreptul lor la odihnă pe banii statului. Vestea proastă pentru ei este că vine 2012 şi s-ar putea ca brusc să se trească din amorţeală mai ales dacă le va sufla în ceafă vântul schimbării pe criterii obiective, dar politice.

Cristiana Sabău

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.