Sport

Începe Liga a II-a. Gloria Bistriţa joacă în deplasare cu Chindia Târgovişte

În urma retrogradării stabilite la Comisia de Licenţiere a FRF, Gloria Bistriţa revine după 21 de ani în Liga a II-a. În prima etapă a Seriei a 2-a, echipa antrenată de Nicolae Manea joacă sâmbătă de la ora 11.00 pe terenul formaţiei Chindia Târgovişte.

Partida care se va disputa pe Stadionul Eugen Popescu din Târgovişte va fi arbitrată de brigada de arbitri formată din Cristian Georgescu – Bogdan Velicu, Andrei Simonis – Claudiu Baboia (toţi din Bucureşti). Observatori au fost delegaţi Nicolae Pantea (Bucureşti) pentru jos şi Silviu Crângaşu (Ploieşti) pentru arbitri.

Programul complet al primei etape din Seria 2 a Ligii a II-a:

Vineri 19 august, ora 20.00: FC Timişoara – FC Bihor

Sâmbătă 20 august, ora 11.00: Chindia Târgovişte – Gloria Bistriţa, Luceafărul Oradea – Mureşul Deva, FC Maramureş – FC Argeş, UTA Arad – Juventus Bucureşti, Unirea Alba Iulia – CSM Rm. Vâlcea, FC Olt – Alro Slatina

Sâmbătă 20 august, ora 20.00: Gaz Metan Severin – Arieşul Turda

Săptămâna viitoare, în 23 şi 24 august este programată faza a IV-a a Cupei României-Timişoreana, în care intră în competiţie şi divizionarele secunde, deci şi Gloria Bistriţa. În această etapă a Cupei s-a calificat şi Gloria Bistriţa II (Liga a III-a), după ce a trecut de Spicul Arduşat (7-2), Avântul Reghin (3-0) şi Minerul Iacobeni (2-0).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.