Actualitate

PER va avea un nou reprezentant în CL Bistrița

După ce Mircea Archiudean și-a dat demisia din funcția de consilier municipal din partea Partidului Ecologist Român, Consiliul Local Bistrița va aproba în ședința din 25 aprilie încetarea mandatului său și va valida înlocuirea acestuia cu un supleant de pe lista PER.

Următorii cinci ecologiști de pe lista candidaților partidului la alegerile locale din 2016 au renunțat la calitatea de membru supleant, astfel că în Consiliul Local Bistrița va intra Virgil Marton (coordonator de vânzări la o societate comercială), locul 8 pe listă.

PER are doi consilieri în CL Bistrița, primul fiind Teodor Mârza, președintele organizației județene.

Mircea Archiudean a demisionat din CL Bistrița după ce PER a semnat un protocol de colaborare cu PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Detalii aici.

6 comentarii

 • In mod firesc si Marza ca un ecologist ce se tine trebuia sa urmeze exemplul lui Archiudean. Asa ecologisti asa rezultate. Niste iepurasi folositi de psd.

  • În mod normal și firesc PNL nu ar mai trebui să existe după alința de patru ani cu PSD…

 • Asa ceva nu as fi crezut ca se poate intampla. Sa ne reprezinte interesele in CL un candidat aflat pe locul al 8-lea pe lista unui partid minuscul, cu 50 de membri la nivel local. Nu am nici o problema cu dnul Marton dar totusi locul 8……!!!
  Recunosc ca am votat reprezentantul PER la ultimele alegeri. Acum imi dau seama ca am gresit.
  Am crezut ca domnul Mircea Archiudean este un om vertical care macar isi va duce mandatul pana la final.
  Ma simt furat!!!

 • Mosu esti prost. Domnul Archiudean tocmai ca este vertical si el personal s-a simtit furat in momentul in care Bucurestiul si per-ul de acolo au hotarat tradarea membrilor ecologisti din per pri faptul ca s-au asociat cu borfasi ca si Dragnea din pesede. Nu sti politica nici ca o gaina.Eu nu am votat per si daca voi vota cu ecologistii atunci am posibilitatea sa aleg adevaratii ecologisti de la partridul verde.

 • @pensioner. Nu esti tu in masura sa cataloghezi pe cineva drept prost. Asta denota lipsa de educatie. Mi-am expus doar un punct de vedere cu care se pare ca nu esti de accord. Nu e nici o problema. Dar pana la a jigni vad ca nu a fost departe pt tine.
  La modul cum gandesti ar trebui sa iti fie interzise niste drepturi: dreptul de a vota sau chiar dreptul la procreere.
  Cu stima. Un mos!!
  PS. Au murit oameni pt dreptul la opinie!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS