Actualitate

Percheziție la Sărata. Ce au confiscat polițiștii

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 47 ani, din Sărata, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Percheziția domiciliară a fost autorizată de către Judecătoria Bistrița, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiunile de tăiere, fără drept și furt de arbori.

Cu această ocazie, a fost ridicat un atelaj hipo, precum și un număr de 7 obiecte și bunuri ce pot constitui mijloace de probă în procesul penal.

Cercetările continuă de Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Bărbat din Reteag, reținut

În altă ordine de idei, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind infracțiunile de distrugere, lovirea sau alte violențe cât și tulburarea ordinii și liniștii publice, comise la data de 5 decembrie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au dispus punerea în executare a unui mandat de aducere a unui bărbat de 33 de ani, din Reteag.

Ulterior, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi propusă procurorului competent dispunerea față de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

4 comentarii

  • Cam mare desfasurarea de forte pentru un amarat care a taiat niste lemne , probabil ca sa nu moara de frig sotia si copii. Se pare ca este „cel mai mare delict silvic” din ultima vreme in judet , altfel nu ar fi aparut in presa . Este totusi de mare mirare si trist in acelasi timp , ca in cazuri unde se utilizeaza zeci de camioane si drujbe nenumarate , nu exista acelasi interes din partea autoritatilor (Garda Forestiera , Radarul Padurilor , Politie , Serviciul de Actiuni Speciale etc.). Bravo AUTORITATILOR ! Asa trebuie aparate padurile patriei ! Nu lasati pe nimeni sa se atinga de bogatia nationala! Aveti insa grija cum va purtati cu martoagele , ca s-a infiintat Politia Animalelor…

  • Adevarul e ca toata primavara, vara, toamna si vad ca si iarna se aud lovituri de topor si caderile de copaci acolo sus pe deal langa lacul sarat, e bine ca cineva ii mai ia in vizor pe cei de acolo care cam prea… *curata* !

    • te rog sa te hotarasti daca vezi sau auzi lovitrile de topor!
      am inteles ca iarna se vad mai bine!
      hotaraste-te ca dau cu ”dex-ul” de pamant!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.