Social

Șoferi amendați pentru defecțiunile tehnice ale mașinilor sau nereguli în trafic

Peste 150 de șoferi au fost amendați pentru defecțiunile tehnice ale mașinilor sau nereguli în trafic urmarea acțiunilor pentru prevenirea accidentelor și creșterea gradului de siguranță rutieră pe care le-a făcut Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în perioada 25-27 septembrie a.c..

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și din formațiunilerutiere de pe raza județului, împreună reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier și ai Registrului Auto Român – Reprezentanţa Bistriţa-Năsăud, au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecțiunilor tehnice ale autoturismelor cât și pentru depistarea șoferilor care nu respectă normele rutiere.

Au fost oprite în trafic pentru control aproape 250 de autovehicule. În urma neregulilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 44.000 de lei.

Peste 100 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Ca măsură complementară, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni sau inspecția tehnică periodică expirată și 8 permise de conducere pentru contravenții privind nerespectarea regimului legal de viteză și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS