Actualitate

Peste 150 de polițiști acționează suplimentar în acest week-end în Bistrița-Năsăud

Pentru siguranţa celor care vor participa la activitățile cultural-artistice care vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, în județul Bistrița-Năsăud, peste 150 de polițiști vor acționa suplimentar, față de dispozitivul obișnuit, informează IPJ.

Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vor desfăşura misiuni specifice de menţinere a ordinii publice, de fluidizare şi restricţionare temporară sau deviere a traficului rutier pe traseele şi în zona unor festivaluri, manifestări artistice și comemorative, care vor avea loc în acest week-end.

Pentru îndeplinirea misiunilor specifice, își vor aduce aportul Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud și Poliția Locală.

La evenimentul ”Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula”, care va avea loc în perioada 28-29 iulie, în comuna Tiha Bârgăului, polițiștii de la Rutieră vor acționa și pe traseele care converg către locaţia evenimentului. De asemenea, polițiștii Biroului Județean de Transporturi Bistrița-Năsăud vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier pe DN 17, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Livezile.

Pentru ca Festivalul internaţional de folclor „Nunta Zamfirei” să se desfășoare în siguranță, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița vor acționa pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, precum și pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare, poșete, genți și a faptelor cu violență.

Duminică 29 iulie, polițiștii Biroului Rutier vor monitoriza și fluidiza traficul rutier la Bistrița, în vederea desfășurării în bune condiţii a manifestărilor prilejuite de Ziua Imnului Național al României.

În această perioadă, evenimente artistice și culturale vor avea loc și în localitățile: Târlișua, Teaca, Rodna și Sânmihaiu de Câmpie, ocazie cu care au fost dispuse măsuri suplimentare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.