Social

Peste o mie de porții de tocană și balmoș, oferite gratuit la Zilele comunei Livezile

Peste o mie de porții de tocană și balmoș au fost pregătite pentru locuitorii comunei Livezile care au sărbătorit, sâmbătă și duminică, Zilele comunei.

Oamenii s-au bucurat de un program artistic variat, pregătit de autoritățile locale, dar și de un foc de artificii.

Prefectul județului, Teofil Cioarbă, protopopul Alexandru Vidican, dar și mai mulți primari din județ au venit, duminică, alături de primarul Traian Simionca să salute oamenii adunați în număr mare în centrul comunei. Cu o zi înainte, au participat la sărbătoarea comunei și ministrul Digitalizării, deputatul Bogdan Ivan, și vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu.

Sâmbătă seara, la manifestări au participat 4000 de oameni, iar duminică aproximativ 6000. Tot atunci, patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate.

Participanții au avut parte de un adevărat festin, nu mai puțin de 1.000 de porții de tocană și balmoș fiind pregătite pentru ei. După programul artistic a fost și un superb foc de artificii.

11 comentarii

 • Cand alti primari acum nu stiu pe unde sa – si mai scoata capul in lume (vezi primarul nostru din Bistrita) sa nu i – sparga cetatenii nemultumiti in aceste localitati, Livezile, Beclea, Sieu Magherus primarii nu mai stiu ce sa faca sa multumeasca ultimii oponenti pentru a ajunge la 100% la alegeri! Domnul Simionca e unul din ei, face totul pentru cetatenii de acolo, (dupa cum imi spun…pretenii) nu cred ca sparge vreun trotuar fara sa se intrebe pe unde va trece cetatenii doua zile cat se lucreaza!!!
  La nou in Bistrita…pe mijlocul strazi, sa ne calce masinile…daca scapam de cele de dreapta ne iau aia de stanga… In Livezile am vazut trotuare si pe camp! Bine camp se zice la oras acolo unde nu avem noi, adica printre blocuri!
  Apropo, ce e ala balmos? Un fel de dans al mosilor din Livezile?

  10
  6
  • Bine punctat, un intre oameni. Mult respect pt toți cei din Livezile și localitățile componente.

   7
   3
 • Asta va place buey…sa umpleti matzu moka si sa va cante ceterasii .Va vine mai usor asa sa platiti kilowatt ul si metrul cub de gaz.Va dau astia pomene si va fac circ ca asta va place.Sunteti din ce in ce mai usor de prostit.Acum va fac astia cu o tocana.

  15
  7
  • Foarte tare, la tine o fi gaz și după ce ai scris comentariu e mai ieftin și KW la fel… Pe unii ca tine ii vezi pe strada și te întrebi de ce oare e asa strâmb la chip??

   6
   3
  • Cei din livezile nu au gaz dar au parc fotovoltaic la dorolea. Pastreaza ti brrr!!
   Ai grija cand iesi din bloc sa nu ti rupi gatul. Daca scapi de gat sa nu te calce masina la cate trotuare aveti!

   7
   2
  • Imi pare rau ,Smiley ca ti am stricat siesta dupa tocana si n ai mai putut râgăi si sa te scobesti cu unghia intre carii.

   2
   5
 • Asa s buey ierbivorele.Le pui nutretul sub bot si dupa aia le duci unde vrei.Macar va da parcul ala fotovoltaic atata curent in strunga sa vedeti cine va mulge?V a dat tocana buey milogilor.Pupati mana boierului…ca si tocana aia v a dat o din banii vostri.

  6
  5
  • La noi in comuna am depasit nivelul la care sunteti voi astia ca brrr…
   Noi nu mai imitam si nu mai avem animale in batatura pentru ca le-am lasat sa mearga la oras, la bloc sa duca si acolo civilizatia. La noi in comuna primarul nu se mai alege pentru a face ceva ca la voi, la noi primaru il votam sa ne lumineze drumul. Am depasit nivelul vostru din oras unde inca umblati cu lanterna intre blocuri sa nu dati in gropi.

   6
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.