Actualitate Politică

Petru Sigartău (PNȚCD): Dezvoltarea mediului de afaceri

”Stimați cetățeni, împreună cu echipa de candidați, ca simpli cetățeni, în primul rând, am analizat situația actuală a municipiului Bistrița și am alcătuit Programul PNȚCD pentru municipiu, intitulat ”Bistrița, pe calea dreaptă!”.

Dezvoltarea mediului de afaceri!

Pentru aceasta am în vedere:

– Dezvoltarea în parteneriat public-privat a unei zone de clădiri de birouri prin încheierea unui parteneriat public-privat care să devină un cartier de afaceri de reper pentru zona de Nord-Vest a României, urmând să atragă investitori interni și externi;

– Compartiment pro-business în Primăria Bistrița, care să elibereze rapid și legal autorizațiile necesare;

– Extinderea zonei industriale spre cartierele aparținătoare municipiului;

– Înființarea unui Consiliu al Antreprenorilor care să discute la nivel informal nevoile de dezvoltare ale orașului;

– Constituirea unui Centru pentru micii investitori – cu rol de sprijin şi consiliere juridică şi tehnică pentru cei care vor să îşi deschidă o mică afacere şi pentru cei care trebuie să își legalizeze activitatea comercială stradală;

– Îmbunătățirea climatului general de business – care implică atitudinea birocraţiei şi a organismelor de control – este esenţial pentru încurajarea companiilor să activeze pe plan local:

– Dezvoltarea Parcului Industrial Bistrița;

– Modernizarea piețelor agroalimentare și înființarea unui centru de colectare a produselor agroalimentare autohtone și încheierea unor parteneriate cu marii comercianți;

Sunt convins că identificarea unor noi oportunități pentru mediul de afaceri ar conduce la creșterea numărului de angajați”

PETRU SIGARTĂU, candidat PNȚCD la Primăria Bistrița

(PE)

7 comentarii

 • Si eu propun construirea pe strada LUCIAN BLAGA a unui sector de autostrada cu 6 benzi, 2 benzi ajutatoare si insula de separare a sensurilor. :o)

  • Domnule Votant,

   Din nefericire pe strada Lucian Blaga nu se poate construi autostrada. Ceea ce va pot asigura este ca voi propune amenajarea de trotuare pe acea strada, ca toti locuitorii sa poate umbla in conditii de maxima siguranta. Ar fi un avantaj inclusiv pentru agentii economici.
   Numai bine !

   Multumesc,
   Speram sa va convingem , sa obtinem votul dumnevoastra.

  • Domnilor, daca nu se poate construi o autostrada pe strada Lucian Blaga, atunci cum credeti voi ca se pot extinde celelalte strazi ce duc spre fabrici?

  • sa faceti trotuarele cu borduri inalte ca sa nu mai poata intoarce tirurile cu bere si masini de la cele doua firme … cand blocheaza strada CA NISTE nesimtiti CREZAND CA EU CA SI CONTRIBUABIL FAC PARTE DIN PROCESUL LOR DE PRODUCTIE!!!!!
   (stiti cand se blocheaza strada mai ales cu tirurile de bere, nu?…de cand eu trebuie sa astept? doar ei lucreza pe bani, eu pe nasturi!)

  • Nu ati pomenit nimic de pista de biciclete de pe aceasta strada, se pare ca nu o agreati. Presupun ca va ganditi ca biciclisti nu vor mai cumpara masini de la voi.

  • sa-si mute afacerea in slatinita
   (TOCMAI EL A SPUS ASTA AICI)

 • Asta e buna…ar trebui si asta sa coboare cu picioarele pe pamant. Ce naiba sa dezvolti mediul de afaceri ca familia in cauza are monopol la afaceri in Bistrita. Si degeaba dezvolti daca nu vor oamenii sa lucreze…nu vor ca stau pe ajutor social…la Bistrita se va face autostrada cu n benzi cand vor zbura porcii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS