Actualitate

Piața Centrală, închisă circulației pentru marcarea locurilor de parcare

În vederea realizării marcajelor rutiere pentru locurile de parcare, miercuri 11 octombrie, începând cu ora 07.00, se închide circulația în Piața Centrală din Bistrița, de la trecerea de pietoni din dreptul Vista Bank până la intersecția cu strada Dornei (OTP Bank).

Marcajele rutiere pentru locurile de parcare se vor realiza astfel:

Piața Centrală – zona cuprinsă între străzile Nicolae Titulescu și Albert Berger, pe partea dreapta se vor marca locuri de parcare perpendiculare pe bordură;

Piața Centrală – zona cuprinsă între pietonalul Liviu Rebreanu și strada Dornei pe partea stângă se vor marca în spic;

Piața Centrală – capătul pietonalului Liviu Rebreanu se vor marca parcări perpendiculare;

Conducătorii auto pot ajunge pe strada Gheorghe Șincai de pe strada Nicolae Titulescu, prin fața Primăriei Bistrița, zona fiind deschisă în această perioadă pentru circulația autoturismelor în ambele sensuri.

”În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, transmite Poliția Locală Bistrița.

1 comentariu

  • Nici asta nu se poate face noapte cand nu este circulatie si nu incurca pe nimeni? D-le primar cred ca este un moment bun sa desfiintati Direcția servicii publice din primarie , ca oricum este degeaba. Mai salvati niste bani si sa angajati o firma externa care sa faca lucrurile…cu cap. Astia par depasiti, de mult, de situatie. Poate se grabesc toti la pensie, chiar si cei de 25 de ani – varsta, nu experienta 🙂 !

    13
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS