Actualitate

Piețele din Bistrița rămân deocamdată deschise. Situație evitată cu ajutorul celor care vând la tarabe

Piețele din Bistrița continuă să rămână deschise ca măsură de sprijinire a producătorilor locali, a spus primarul Ovidiu Crețu, care a declarat că administrația a trecut cu bine ”testul” zilei de marți, cunoscuta zi de ”târg”, dar și un altul care a fost sprijinit chiar de piețari.

”Marți, lucrurile s-au desfășurat civilizat. Eu spun că am luat acel examen și mergem înainte, iar oamenii care vând în piață, dar și cei care se duc la piață au înțeles că orice deraiere înseamnă închiderea pieței”, a spus edilul.

Ovidiu Crețu a mai dat un exemplu de situație care a putut fi evitată datorită implicării celor care vând în piețe.

”Am avut chiar o situație, spun eu, de civism. Se știa că fiica unei doamne care vinde în piață este venită din Italia și ea a vrut să meargă în continuare și să vândă acolo. Colegii ei de masă – care știau lucrul acesta – i-au cerut directorului de piețe să nu-i permită accesul în piață, ceea ce s-a și întâmplat, cu reclamația de rigoare care a ajuns la mine, dar eu spun că în felul acesta trebuie să se procedeze. Adică, dacă știu că la vecinul i-a venit fiul din Italia de trei zile și el nu înțelege, atunci îl reclam mai departe. Asta trebuie făcut, iar oamenii aceia au procedat foarte corect. I-au spus ei, nu a înțeles, i-au spus șefului pieței, a luat măsura și lucrurile s-au lămurit, adică am evitat un risc, spun eu”, a spus Ovidiu Crețu.

VEZI ȘI:

Etichete

2 comentarii

 • domnule prefect, facem ceva cu cresterea speculative a preturilor sau nu???????????????????????????????????????????????????????????????????????aveti toate instrumentele legale la indemana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Prin prezenta sesizez Șeful Pieței următoarea realitate:
  Există o persoană care la una dintre mesele Primăriei vinde gogoși cetățenilor.
  Respectiva persoană pe numele ei Crețu Teodor Ovidiu s-a întors de curând din Germania și pentru a transpune în practică zicala conform căreia: ”Prostu, nu-i prost destul dacă nu-i și fudul”, la întoarcerea sa la serviciu, s-a mai și plimbat pe la toate mesele din Primărie, să salute Doamnele, să-l vadă ce mare, frumos și deștept va fi.
  Vă rog să dispuneți extragerea de la masa de unde vinde gogoși bucătarilor și să-l izolați undeva cât mai departe de piața noastră, Bistrița.
  Am convingerea că veți izola cazul/inconștientul.
  Mulțumesc anticipat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.