Actualitate Recomandări

Platformele de colectare a deșeurilor de la blocuri, igienizate de Supercom

Primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că a solicitat operatorului de salubritate Supercom igienizarea tuturor punctelor de colectare a deșeurilor din zona blocurilor de locuințe.

Acțiunea este în plină desfășurare, din 134 de platforme de acest gen de pe raza orașului, 37 fiind deja igienizate.

Supercom a pus la dispoziție două mașini utilate pentru spălarea cu detergent și dezinfectarea cu clor a perimetrelor de colectare, în circa două săptămâni urmând să se încheie primul ciclu de igienizare, ce va fi reluat lunar, până la venirea sezonului rece, mai spune primarul Ioan Turc.

”Operatorul de salubritate Supercom SA derulează în această perioadă o amplă acțiune de curățare și dezinfectare a tuturor platformelor de colectare a deșeurilor și a spațiilor destinate colectării deșeurilor reziduale, containerele încasetate. Acțiunea a fost demarată în 8 iunie și va continua până la finalizarea tuturor platformelor de colectare și punctelor de colectare din orașele Bistrița, Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi. Toate aceste spații sunt dezinfectate cu soluție pe bază de clor și curățate cu detergenți degresanți”, a precizat firma Supercom.

4 comentarii

  • Foarte bine, dar cu câte 3 containere la grupuri mari de blocuri nu va fi niciodată curățenie in acest oraş!!! După cum se vede nimeni nu poate gestiona situația colectării deşeurilor in aceste zone🙈

    • Lasă-ne dom’ primar, nu te mai lăuda cu ce fac alții. E o obligatie contractuală a Supercomului sa igenizeze platformele.
      Arata-ne ce faceti voi la primărie că orașul e varză!

    • tocmai ai vazut ce face, le cere sa respecte contractul, pe care pana acuma nu l-au respectat. deci daca si asta e o problema, cand primarul solicita sa se faca treaba si ea chiar se face, atunci varza e de fapt judecata ta

  • De la inceput trebuiau supravegheati (macar din cand in cand) oamenii care arunca selectiv gunoaiele la blocuri.Efectiv arunca gunoiul aiurea,ii doare in pix!!Ar trebui facute dispozitive actionate cu piciorul in vederea ridicarii capacelor de la containerele pt plastic,hartie si sticla.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.