Actualitate Politică

PMP îşi alege conducerea judeţeană. La eveniment este invitat şi fostul preşedinte Traian Băsescu

PMP Bistriţa-Năsăud îşi va alege, sâmbătă, la Hotel Metropolis, conducerea judeţeană, la eveniment fiind invitat şi Traian Băsescu. Liderul interimar, Ionuţ Simionca, singurul care şi-a anunţat intenţia să candideze la funcţia de preşedinte spune că e nevoie de ”un impuls” din partea fostului şef al statului.

Conferinţa judeţeană de alegeri a PMP Bistriţa-Năsăud va avea loc, sâmbătă, începând cu ora 12.00 la Hotel Metropolis, la eveniment fiind convocaţi între 150 şi 180 de delegaţi din totul judeţul.

Preşedintele interimar al PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat, marţi, pentru Timp Online, că, prin intermediul conducerii centrale a partidului, l-a invitat la eveniment şi pe fostul şef al statului, Traian Băsescu. „Nu i-am adresat o invitaţie scrisă, doar una verbală. Nu am deocamdată confirmarea dacă va veni sau nu. Ne-am bucura foarte mult să ne onoreze cu prezenţa întrucât e nevoie de un impuls”, a spus Ionuţ Simionca.

Potrivit sursei citate, cu siguranţă la conferinţa dea legeri va participa deputatul Adrian Gurzău, secretar regional, şi este posibil să vină şi preşedintele partidului, Eugen Tomac.

La şefia PMP Bistriţa-Năsăud şi-a anunţat deocamdată candidatura doar Ionuţ Simionca, cel care a fost numit interimar în funcţie după ce Geea Balazsy-Titieni şi-a anunţat retragerea din funcţie.

Tot sâmbătă vor fi aleşi şi ceilalţi membri ai conducerii judeţene, de la vicepreşedinţi la secretari.

În 27 februarie, Geea Balazsy-Titieni a renunţat la şefia filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, preluată de Ionuţ Simionca, un inginer agronom din Livezile, manager a două companii. Predarea ştafetei s-a făcut în prezenţa preşedintelui partidului, Eugen Tomac, şi a deputatului Adrian Gurzău.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost ultima oară în Bistriţa-Năsăud în 10 mai 2013 când a participat la hramul Mănăstirii Salva.

6 comentarii

  • Dna. Geea si-a schimbat si frizura. Nu mai este ,,bretonata,, .sa fie un semnal ? Vom vedea.Referitoe la Pmp (sau ce-o fi asta) spun doar atit : cam repede se leapada oamenii astia unii de altii. Cam repede. Singura de care imi place pina acum (sa vedem cit p s-o mai tina onoarea) este madam Udrea. Pina acum a jucat perfect. Daca si ceilalti jucau asa …….acum erau toti scapati si liberi. Asa…….vom vedea ce si cum. Pmp este un partid (sic partid) fantoma. Nu va rezista si nu va mai exista pina in 2016. Si , si daca rezista pina atunci la alegeri va lua aproape nimic. Asta depinde , de ce prostii ecpnomice si pomene va mai da Psd-ul pina atunci. O zi buna.

  • Dnul RAUL tot respectul am vaut si IO!!!
    Nu mai e consiliera lui L. Rusu, oare din salariu o fo la coafor????
    Nu mai o are pe UDREA IDOL, nu imi vine sa cred!

    • Voi nu ati observat ca dna geea e piaza rea? toti din jurul ei au probleme, ba mor, ba-s cercetati, ba-s arestati, etc…

  • Cred ca pentru dna Geea,e jenant sa fi fost consilera unuia de teapa lui Liviu Rusu.Femeia e cineva si poate a demonstrat deja!!@ Si barfa de Bistrita zice ca va fi in curand si nevastă de mare VIP

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS