Actualitate

PMP deschide lista de candidați cu Traian Băsescu

Partidul Mișcarea Populară a decis lista de candidați pentru PE, iar aceasta este deschisă de fostul președinte al României, Traian Băsescu, anunță deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/2565840530097456?__xts__[0]=68.ARDRJfmM1EKA_7OTaIBPHsyPLmZdLlDJFERaAk1THUXMiePAVr3K1X_0ZFosbAG4TtlKFANTANBKVz7mQgbXHIfr_vcG_ckcdMdQSajAAcpA-gAgdtFJXYHJh3Nsib9YdQIFV4uckYZhzh07VW_oIS0JfAZPfIiLckjMdXi6E0FKo2CSNV1w201UF6UOeta2VUExdapKf1Ij5mOQr8rSyFycX9s7PgLggopDLY-81VC8WvTw0tUNG49auJM1lLB0gFhwQXlXLO2VDlechwMTWCjjX2XLC1AC6QV0ymSDa6n3bslpyCPv0Q8e7g2i5hDkF9jkCZOx_Xs7vfKyZ_bKBjX_&__tn__=-R

”Pentru România ar fi o șansă extraordinară ca Traian Băsescu să se afle în viitorul Parlament European care va avea de făcut față unor mari provocări pentru că UE a viitorului imediat va fi una plină de frământări, care se va bate din perspectivă economică cu SUA, va simți presiunea tot mai mare și crescândă a Chinei și a Rusiei din perspectiva cursei înarmărilor și a amenințărilor de acest tip. Prin urmare, va fi extrem de complicat să mai vorbim de o UE care a huzurit, cum s-a întâmplat de câteva decenii, și a și adus prosperitate pentru foarte multe dintre state”, a spus, la Bistrița, într-o conferință de presă deputatul Robert Turcescu.

13 comentarii

  • Da .
   EBA pe ce loc e ? Dar Udrea ?
   Omul e la fel de corupt ca si PSD sau PNL !
   La gunoi cu ei !
   Înțelegeți odată ca România are nevoie de conducatori cinstiti , nu de “politicieni completi “!

 • Departamentul de stat American, prin cablograma trimisa de la Washington in data de 16 iunie 2009 si semnata de Secretarul de stat American Hillary Clinton solicta tuturor membrilor personalului Ambasadei SUA din Bucuresti inclusiv angajati (LES- angajati locali) colectarea de date si informatii cu privire la vulnerabilitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri din Romania, a celor in devenire, precum si a consiliierilor lor.

  In acest ordin emis de Departamentul de stat American se cer informatii biometrice si date confidentiale privind afacerile personale, orientarile sexuale si despre viata privata despre toate persoanele cu functii importante in Statul Roman, dar si din orice alte domenii de interes general, avand drept scop final influentarea deciziilor politice, economice si militare in favoarea si sustinerea intereselor americane atat in tara noastra cat si cele zonale balcano-europene.

  Astfel, demnitari români sînt înregistraţi fără a fi informaţi, iar toate informaţiile obţinute de Ambasada SUA de la angajati romani din aceasta ambasada sunt trimise atît la Washington, cît şi preşedintelui României pentru confirmarea datelor culese si consilierii prezidenţiali incep sa faca audienta la reşedinţa ambasadorului SUA la Bucureşti, sub diferite pretexte puerile.

  Asa isi incepe activitatea de informator pentru America Dl. Traian Basescu care devine informatorul special al Ambasadei SUA din Romania.

  Pentru ce este nevoie ca Traian Basescu sa confirme informatiile culese de salariati romani ai Ambasadei SUA la Bucuresti sau de CIA, cand toate aceste informatii le poate solcita Ambasada SUA direct lui Traian Basescu care controleaza toata justitia, serviciile secrete si are acces nelimitat la arhivele statului roman si la toate institutiile statului roman. fiind si seful CSAT-ului

  usaÎn perioada mandatului ambasadorului Mark Henry Gitenstein, au existat schimburi de mesaje codate, înţelegeri tainice, turnătorii, aranjamente şi întîlniri în regim conspirativ dintre reprezentantul oficial al statului american în România, oameni politici actuali şi chiar membri ai familiei prezidenţiale şi diverşi consilieri prezidenţiali Fota, Catalin Avramescu, care ulterior a fost promovat la MAE cel care sustine AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie, hotare si stema, dar si alti consilieri prezidentiali, iar consilieri care nu vroiau sa fie postasi sau servitori lui Basescu au fost demisi.

  Au urmat şi cereri speciale, venite din partea ambasadorilor SUA, despre viaţa personală a unor oameni politici, ziarişti, scriitori, sportivi, artisti, presedinti de sindicate, militari şi demnitari de rang înalt ai Statului Român, informatii pe care Traian Basescu le-a onorat si le onoreaza cu sarg si devotament, dar si Dl.traianBasescu a solicitat sprijinul pentru aducerea lui Hayssam in Romania, sprijin care a venit din partea MOSSAD-ului care controleaza CIA.

  CIA este in subordinea Mossad-ului.

  Basescu infractorul din dosarul penal Flota lupta cu coruptia si infractorii, dar Basescu nu spune nimic de interventiile brutale ale ambasadorilor SUA si ale Marii Britanii si Olandei si altele in treburile interne ale statului roman, mai ales prin organizarea de mitinguri anuale pentru a sustine homosexualitatea in Romania si schimbarea de sex in Romania pe banii romanilor, dar pardon, nu sunt bani pentru scoli si spitale si nu este nici corupere de minori, fapte penale ale ambasadorilor straini in Romania care sunt privite cu ingaduita de Basescu, dar si de intreaga clasa politica FASCISTA care una guita in capania electorala si alta fac cand ajung la putere.

  De asemenea, se poate mentiona influenta Ambasadorilor SUA in decizii juridice sau politice in Romania, vezi inchiderea dosarelor de coruptie si jaf national ori genocid din Romania, se pot vedea in acest caz dosarele Revolutiei, Mineriadei, Flota, Bancorex, Apartamentul si altele.

  Un fost angajat romnan al Ambasadei SUA la Bucurersti declara:

  “Plata pentru informatii nu se facea la vedere, dar puteti vedea ca majoritatea functionarilor publici din aparatul de stat din Romania, care reprezinta un vector de interes pentru SUA, sunt platiti prin diplome si calificari facute in institutii americane.

  Cel mai adesea, am vazut sume mari de bani, in dolari, transportate afara din Romania de ambasadorii SUA, dar nu prin valize diplomatice. Aceste sume de bani erau ascunse printre lucruri si bagajele personale, care nu sunt controlate de autoritatile statului roman, din motive de imunitate diplomatica. Va pot spune doar ca “banii” proveneau din nordul tarii si ajungeau undeva sus, la Washington DC. […] Am asistat la discutii private, in cadru securizat, unde erau sugerate persoanele care urmau sa fie desemnate si, mai apoi, validate de Parlament ca sefi de servicii secrete in Romania, avand girul partenerului american, altfel nu se putea”

  · “Am vazut elite ale societatii civile din Romania care produceau dovezi asimilate serviciilor speciale, care aveau drept scop murdarirea imaginii unui candidat la scaunul de presedinte al Romaniei. Am vazut consultanti politici platiti de partide aflate in competitie, care isi dadeau mana si tradau, cu girul ambasadorului S.U.A. la Bucuresti. Am vazut biletele “uitate din greseala” la un breakfast de reprezentanti ai serviciilor secrete interne, dupa discutii cu ambasadorul S.U.A. la Bucuresti, care ajung, intamplator, la seful partidului din opozitie. Am auzit discutii in care oficialilor americanilor le parea rau ca au sustinut alegerea Procurorului General al Romaniei si ca alegerea acestuia nu a dat roade. Oficialii americani, in discutiile private, au cochetat cu idea ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi fost Crin Antonescu, dar a fost pacat ca acesta nu era sustinut de un partid mare, la aceea data”

  ungaria ”Oficialii americani au reiterat mereu ideea ca cel mai bun prim-ministru al Romaniei, dupa Nastase, a fost Tariceanu care, practic, a dat tot ceea ce America a cerut respectiv infintarea Republici Transilvania fapt pentru care Tariceanu a emis stema Ungariei Mari pentru judetele Harghita si Covasna, dar care a facut o gafa de proportii in razboiul cu presedintele Basescu, cerand, impreuna cu Melescanu si cu Vosganian, in mod nejustificat in viziunea americana, aducerea acasa a trupelor din Irak. Practic, din acel moment, cei trei au devenit automat pro-rusi si l-au reinventat pe domnul Traian Basescu. Acesta, desi cazuse in dizgratia SUA, a revenit, astfel, surprinzator, ca aliat”

  Ce putem spune despre acesti 23 de ani de jaf si crima?

  Mai putem vorbi despre DEMOCRATIE cand avem FASCISM pe paine si mici electorali si jaf national?

  Ce putem spune despre acesti 23 de ani de jaf si crima?

  Am avut si avem o clasa politica si politicieni tradatori de neam si tara si noi ii platim si ii votam sa ne apere interesele si ale Romaniei si ei cum ajung la ciolan apara interesele strainilor in Romania si ma intreb daca mai este cazul sa vorbim si despre EUROPARLAMENTARII ROMANIEI de la M-UE care sustin interesele Ungariei si ale lui Tokes in Romania si mai mult, l-au ales ca reprezentant al Romaniei la M-UE pe Tokes ori il sustin pe cel mai important TORTIONAR al Romaniei, regele Mihai, vezi cazul Manescu actualul ministru al transporturilor, membru PNL, care are in biroul de europarlamentar drapelul Casei Regale si imagini cu membri Casei regale si nu drapelul Romaniei deja ciuruit si gaurit, si amandoi il sustin pe Tokes si mai mult, regel Mihai a semnat si Delaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romanie si destramarea Romaniei si exterminarea natiei romane.

  E o vorba din popor: Nu aduce anul, ce poate aduce clipa.

  Mamaliga e inca in cuptor, poate romani s-au saturat de mici si chifle si probabil doresc o MAMALIGA romaneasca fierbinte.

  tomac 2Romani nu trebuie sa se lase pacaliti de mercenari si fascisti politici care isi schimba culoarea si sigla, asa cum isi schimba cacatul culoarea si mirosul. cine nu crede sa priveasca Miscarea populara sau Forta civica sunt doua partide intr-unul singur: PDL, adica alcatuite din PDL-isti cei care ne reduceau salariile si pensiile si banii ii dadeau la firmele private ale membrilor PDL, iar cine nu crede sa priveasca membri acestor plosnitarii FASCISTE politice care doresc RESTRUCTURAREA Romaniei, dar dupa ce au vandut si vand inca Romania, prin renumita cacelama jidaneasca spurcata: PRIVATIZAREA, respectiv: Mihai Razvan Ungureanu, Eugen Tomac un ucrainian adus la studii gratuite si votat la Chisinau sa ajunga parlamentar in ParlamentulRomaniei, cel care negocia cumpararea de avioane F 16 si instalarea de scut antiracheta american in numele cetatenilor romani, Teodor Anatol Baconsky, teolog, ambasador la Paris, care in 2009 a adus 5 000 de voturi pentru Basescu, un vot pe secunda, apoi a ajuns ministru de externe si alti cacati PDL-isti fascisti criminali.

  Solutia e simpla:

  Proteste la Basescu la usa sa plece infractorul si scoase in afara legii toate partidele FASCISTE care au fost la putere in acesti 23 de ani de jaf si crima.

  • Adevarul doare….de la Ceausecu pana in prezent toti au tradat si vandut tara si psd ul si pdl ul ….din aceste doua partide mari s au nascut si restul partidelor mici. Politica in romania = cine fura si inseala mai mult ala e mai tare. Ce sa zic ….mega politicienii lui peste, care se dau mari afaceristi si speculanti pe banii p….mii. Doar ei sunt primii care au acces la informatii. Ba, mi mega greata de clasa polotica din romania si nu am cu cine vota . O sa imi anulez votul

 • Sunt de părere că, Traian Băsescu a luat cea mai bună decizie ”cea care trebuie” și servește cel mai bine interesele generale ale societății românești, ale României. A demonstrat încă o dată, că, deși în trecut a făcut unele greșeli, a învățat ”ceva”, că trebuie să cunoști temeinic domeniul în care ”te bagi” , să cunoști scopul constituirii acelei instituții în care dorești să-ți desfășori activitatea, ca activitatea ta să ”producă” cele mai bune rezultate, corespunzătoare și interesului instituției respective, dar și intereselor propriei tale țări, poporului din care faci parte!

 • ASA LE TREBUIE POATE TAIE SALARIILE TUTUROR EUROPENILOR SI IMPRUMUTA EURO DE LA BANCA MONDIALA SI II TRIMITE LUI VIDEANU ,OLTEANU ,BERCEANU.AM AUZIT CA VA DELEGA DREPTUL DE SEMNATURA LUI CRINUTA DUMITREAN DACA BAGA ..COSTA RICA …IN UE.

 • No iti dai seama ca in loc sa stea mosu cu nepotii acasa mai bine baga 20-30 mi de euroi pe luna in jab plus alte afaceri necurate. Plm daca esti sluga americanilor ai toate sansele sau a intra si base la redistribuiri. Domnu Simionca ce nu l ai trimis pe mos acasa? Totusi esti cineva in partid dupa cate am auzit, nu ai nimic de spus la mosulica?

 • Ma intreb in ce partid se va duce domnul Simionca . Dupa treaba asta cu Basescu partidul si a dat cu satangul in dreptul si se cam duce in jos .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS