Actualitate

PNL Bistrița-Năsăud își exprimă susținerea față de Ludovic Orban. BPJ a adoptat o rezoluție

Biroul Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud a adoptat, prin vot, o rezoluție prin care își exprimă susținerea față de președintele partidului, fostul premier Ludovic Orban.

“Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl. Ludovic Orban.


Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statutare”, este textul rezoluției, potrivit unui comunicat semnat de președintele organizației județene, Ioan Turc.

Adoptarea rezoluției vine în contextul în care o serie de lideri ai partidului, în frunte cu prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și secretarul general Robert Sighiartău, deputat de Bistrița-Năsăud, i-au cerut demisia președintelui PNL Ludovic Orban.

VEZI ȘI:

(Foto: Arhivă)

17 comentarii

 • Când făcea emisiuni la televizor, era un luptător desăvârșit, era contra a tot ce ziceau politicienii, până când a fost racolat de partid. Acest domn a demonstrat încă o dată că nu trebuie să avem încredere în om,mai ales când o ia pe drumul politic. Dezamăgire pt multă lume.

 • Cand citesc astfel de stiri ma uit de doua ori sa vad daca nu am gresit saitul sa nu ma bage pe escorte!
  PS a se citi …curve!

 • E pierduta numai o batalie.Razboiul nu e musai gata. Vor mai fi ocazii destule si Robert e tanar. Intotdeauna castiga cine stie sa astepte! Pana la vara sau la toamna , multe se pot intampla.Toamna se numara „bobocii”!

 • PNL are nevoie de o schimbare la varful partidului,au nevoie de un alt lider,Orban nu mai poate aduce nimic in plus,cu el se duc rau în jos,nu Sighiartau și Rareș Bogdan o sa il schimbe,o sa il schimbe liderii din Ardeal care au facut performanta,cei doi sunt puși numai în fata ca sa dea un semnal.
  Schimbarea e inevitabila!

 • Acuma ce sa spuna și ei ca nu îl susțin pe Orban,vin alegerile și nici nu o sa mai auzim de el,îl schimba automat.
  Pleacă ai noștri,vin ai noștri noi rămânem tot ca prostii!

 • Turc o avea dinainte????????????? pai sa o aiba dinapoi?? dara ca dinainte o avea…si parcuri pe blocuri, si atatea altele, si nici macar nu poate strange cersetori de pe strazi. si sunt deja cu sutele!!!! ce centura sa faca el. Apoi cand Robi se va supara si nu va mai baga banuti in partid….sa vezi atunci necaz.Bine acuma Turc ii primar, Dolha prefect, Florean senator, nu ii mai intereseaza oricum!ce fac senatorii bn ptr BN??? nu vedem nici o miscare. Ciacanaii dorm pe ei?? ca au zis ca pesedisti nu fac nimic. Dar ei ce fac?? in afara ca taie, reduc, desfiinteaza?….

 • Câtă ipocrizie la acest partid,se fac că nu văd ori probabil chiar nu văd,alegerile le-au pierdut pe mâna plăvanului care toată compania urla pe toate canalele media numai PEEESEEEDEEE iar acum pun pe alții să scoată castanele din foc,un lucru este clar,Turc a prins deja rădăcini Dolha e din nou la numărat grămezi de sare iar robert a căzut în plasa lui batistuță rujată,sunt curios cum se va termina totul și câte formațiuni vor rezulta din PNL când Băse va suna adunarea,Tăriceanu la fel și bineînțeles si cel cu SAFI și Elvila,a…era să uit pe cel cu rompetrolul de avea sigla cu doi cai albi patriciu parecă-se chema (astea conform tradiției acestui partid)trist dar adevărat,pnl-iști Pocăiți-Vă sfârșitul e aproape!

 • Am votat PNL cu toată familia, pentru noi Orban este cel care a umplut partidul de PSD- ei și care a condus partidul la o înfrângere rușinoasă in fața PSD, iar Turc îl susține; el nu va mai avea voturile noastre!!!

 • judecând la rece… eu zic că…
  Orban la 57 ani se pare ca si-a atins potentialul maxim. Nu a fost un lider prost dar partidul incepe sa piarda teren din cauza conducerii autoritare si a deficientelor de comunicare ale guvernului Orban.
  Este nevoie de aer proaspat in partid. Din cauza lui Orban care a pescuit PSD-isti si care acceptat potopul de numiri politice in toate functiile statului PNL e pe cale sa coboare sub 20%.
  Bolojan, Boc si Câțu pot reforma partidul.

 • nu are caracter, e un pocăit lacom de putere și de bani, care se pretează la orice. De data asta a dat-o de gard. Va fi dat la o parte de către toată lumea și-și va încheia cariera politică la 35 de ani.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS