Actualitate

PNL Bistrița-Năsăud are un nou secretar general

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat că filiala județeană are un nou secretar general. ”Intrăm în dispozitiv de bătălie politică. Am completat conducerea filialei județene cu un om pe care îl respect”, a spus Ioan Turc într-o conferință de presă.

Este vorba de consilierul județean Ovidiu Florean.

”A fost șef de promoție, îi doresc să fie șef de promoție și alături de mine prin rezultatele pe care sper că le vom obține la alegeri”, a menționat Ioan Turc.

Secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud a declarat într-o conferință de presă că ”Legea pensiilor prevede că acestea trebuie indexate începând cu 1 ianuarie cu un cuantum egal cu suma dintre inflație și creșterea salariului brut. Asta însemna că toate pensiile trebuiau indexate de la 1 ianuarie cu 9 procente. Ei nu le vor indexa decât de la 1 septembrie cu 15 procente. Dacă facem un calcul pentru o pensie de 1.000 de lei, dacă ar fi dat 9% de la 1 ianuarie, într-un an creșterea ar fi fost de 1.080 de lei, iar dacă dau 15% din septembrie pe patru luni, înseamnă creștere de 600 de lei. Diferența de la 600 la 1.080 de lei este de 480 de lei, oamenii au fost efectiv păgubiți cu această sumă. Ar fi interesant ca vreun milion-două de pensionari să facă plângere penală, să vedem cum ar scoate cămașa în instanță Guvernul”.

Ovidiu Florean a afirmat că ”întârzierea bugetului aparține Guvernului cu trei luni de zile, bugetul trebuia aprobat la 15 noiembrie. O lună au întârziat fiindcă în ianuarie au fost foarte obosiți și au fost toți în concediu. Acum vin și aruncă vina pe președintele României și pe Curtea Constituțională”.

El a mai spus că sistemul de management integrat al deșeurilor în județ ”a fost făcut harcea-parcea, groapa este aproape plină, prețurile sunt cele mai mari pe țară iar județul arată mizerabil, e plin de gunoaie”.

4 comentarii

  • Il felicit pe domnul consilier jud. OVIDIU FLOREAN , cetatean cu ascutit simt critic si civic. Noroc si la mai mare !

    • completare
      o moaca normala….dar am spus doar s avada si el…cam cum se scrie aici despre cineva!!!
      si o intrebare pentru ovidiu… ma, dar tu chiar asa de prost esti (ai fost sef de promotie paca) sa pici in patima partidelor?

  • Mulțumesc , domnule Marius Bălan . V-am spus-o și între patru ochi și o repet : dacă ar fi 100 de bistrițeni cu un simț civic ca al dumneavoastră , orașul nostru ar arăta cu totul altfel , în sensul bun evident . Respect , Marius Bălan !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS