Actualitate

Poftiţi la straşnice bucate! Micii sfârâie pe grătare, muzica bună întreţine atmosfera (FOTO)

Festivalul „Toamna bucatelor de la Jupânu”, ajuns la cea de-a noua ediţie, a început vineri pe pietonalul Liviu Rebreanu. Aici găsim, până duminică, cele mai gustoase preparate ale celui mai important grup de companii din industria cărnii din regiune, producătorul mezelurilor comercializate sub brand-ul ”De la Jupânu’” şi „Bistricior”.

Ca şi în anii trecuţi, firma a adus pe pietonal mezeluri frumos aranjate, dar şi bucătari gata să prepare la grătar mici, cărnaţi, piept de pui şi alte bunătăţi. Nu lipsesc anul acesta nici murăturile, băuturile calde sau reci, dar nici tentaţiile dulci, amatorii de clătite fiind poftiţi să se înfrupte din ele. Muzica bună le va ţine companie celor care vin la terase, iar concursurile cu premii vor aduna şi anul acesta mulţi amatori de bunătăţi pe care le vor primi în dar de la organizatori.

jupanu-2 jupanu-3 jupanu-4 jupanu-5

Grupul de firme Agro-Invest Prod, Combis, Hotel Coroana de Aur, Coroana Tourism Company deţine un abator mixt pentru bovine, ovine, porcine, o fabrică de procesare a cărnii, un lanț de magazine specializate cu distribuție proprie și trei hoteluri.

Fabrica de procesare este una dintre cele mai moderne din ţară, construită la standarde europene. Pentru clienții unității pe plan local și regional, distribuția este de tipul presales, folosindu-se agenți specializați pentru activitatea de vânzare și alții pentru activitățile de distribuție.

Desfacerea produselor se face și prin lanțul propriu de magazine, îmbinând perfect ospitalitatea magazinelor din apropiere cu diversitatea sortimentelor de produse a unui supermarket. Produsele se livrează în stare proaspătă, ambalate clasic, în vid sau în atmosferă controlată. Produsele se comercializează sub două branduri „De la Jupânu'” și „Bistricior”.

Anul 2008 este cel în care campania a început campania de branding pentru produsele menţionate, gama acestora fiind una foarte diversificată, pornind de la carne proaspătă, semipreparate până la produse fiert-afumate: salamuri, cârnaţi, cremvurşti, parizez, şunci, produse din carne de pasăre, carne crudă de porc, vită, viţel, mânzat şi oaie.

jupanu-6 jupanu-7 jupanu-8 jupanu-9

Vineri 14 octombrie

10.00: Deschidere ”Toamna bucatelor de la Jupânu’”

Orele 12.00 – 22.00: Program folcloric – Frații Spânu, Mina Buga (12.00), Andreea Moldovan (12.30), Diana German (13.00), Petre Petruse (13.30), Ana Lar (14.00), Nelu Cucură (14.30), Mina Buga (15.00), Olimpia Deneș (15.30), Cristina Retegan (16.30), Adina Băieșiu (17.00), Mirela Petruș (17.30), Neluțu Moldovan (18.00), Mina Buga (18.30), Marcel Avram (19.00), Petre Petruse (19.30), Mirela Petruș (20.00), Neluțu Moldovan (21.00)

16.00: Concursul zilei

Sâmbătă 15 octombrie

8.00: Deschidere ”Toamna bucatelor de la Jupânu’”

Orele 13.00 – 22.00: Program folcloric – Ana Lar (13.00), Andreea Moldovan (13.30), Olimpia Deneș (14.00), Diana German (14.30), Mina Buga (15.00), Ana Lar (16.00); Olimpia Deneș (16.30), Maria Coman (17.00), Florentina și Petre Giurgi (18.00), Paula Grigore & Codruț Ceoarec (19.00), Mina Buga (19.30), Neluțu Moldovan (20.00), Ovidiu Purdea Someș, Neluțu Moldovan (21.00)

15.30: Concursul zilei

Duminică 16 octombrie

9.00: Deschidere ”Toamna bucatelor de la Jupânu’”

Orele 12.30 – 22.00: Program folcloric – Adina Băieșiu (12.30), Roxana Suciu (13.00), Mina Buga (13.30), Mirela Petruș (14.00), Cristina Bugnar (14.30), Nicolae Cioancă (15.00), Mirela Petruș (15.45), Vlăduța Lupău (16.30), Ansamblul ”Nunta Zamfirei” (17.30), Ioan Dordoi (18.00), Ansamblul ”Nunta Zamfirei” (18.30), Mirela Petrean (19.00), Cristian Pomohaci (20.00)

Ora 16.00: Tombolă – Marea extragere ”Jupâneii norocoși”

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.