Actualitate

Poliția bistrițeană, dotată cu 92 de mașini noi, 346 de pistoale Beretta și 75 de bodycam-uri

Anul acesta, au fost repartizate Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud 92 de autospeciale cu dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor, majoritatea colantate după grafica nouă, adoptată la nivelul ministerului.

De asemenea, au mai fost primite, până în prezent, 346 de pistoale Beretta-calibrul 9×19 mm, precum și muniție aferentă, ce urmează a fi repartizate polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor de ordine publică și rutieră.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost primite 75 de body-camera, ce vor intra în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii de la  structurile de Rutieră, Ordine Publică, Delicte Silvice vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri.

Aceste achiziţii sunt realizate din fondurile Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul demersurilor pentru îmbunătățirea intervențiilor și serviciului pus în slujba comunității, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

4 comentarii

 • Cred ca vor sa împuște virusul….
  O țară în care la putere este doar minciuna, hoția și nerespectarea legilor, nu are nici un viitor ca națiune…

 • Va rog sa ma scuzati ca intervin! 92 de autospeciale??? bereta noi? cica dracu ii instruieste, ca ai nostri vajnici aparatori ai legii, habar nu au sa „puna” gloante intr-un incarcator de bereta! mai „oamenii legii”: atentie ca nu-i carpati!

 • Oare politia din vest ce fel de pistoale au??? Folosesc si ei carpati sau trag cu prastia.
  Am tras cu pistolul carpati in armata. A fost un pistol de luat in poseta cum se vede prin filme. Un pistol fara forta, si fara vlaga, abia nimeresti tinta.
  In tara asta au smecherii pistoale mai bune ca politia.
  Politia trebuie sa pastreze ordinea si disciplina. In tara unde oamenii se trag de geaca cu politistul, legea este doar pentru cei corecti iar smecherii si interlopii fac legea.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.