Actualitate

Poliția Locală, în control la comercianții de pe Dealul Târgului. S-a lăsat cu sancțiuni

Polițiștii locali din cadrul compartimentului Control Comercial au făcut verificări la comercianții de pe Dealul Târgului. Ei au dat sancțiuni pentru activitate de alimentație publică neautorizată de Primăria Bistrița.

”Administratorul susține că este o rulotă mobilă… Colegii noștri au constatat că terasa amplasata fără autorizație nu este mobilă. Societatea nu deține certificat de funcționare aprobat de Primăria municipiului Bistrița. A fost sancționat contravențional și s-a impus termen de intrare în legalitate.

Având în vedere că sancțiunile sunt mari, colegii noștri apelează la prevenție. Se încearcă în prima fază consilierea administratorului societății comerciale prin oferirea tuturor informațiilor de care are nevoie în scopul intrării în legalitate. Societatea este verificata ulterior expirării termenului de intrare în legalitate impus prin procesul-verbal de constatare a contravenției.

Și dacă tot “a venit, a venit toamna”… un domn încerca să vândă o presă și un tocător pentru struguri de la ”portbagaj”. Doar l-am avertizat în scris și l-am îndepărtat de pe domeniul public.

În decursul anului, pe Dealul Târgului s-au efectuat acțiuni de verificare a comercianților ambulanți, având în vedere că este o zonă preferată de vânzatorii care evită comerțul în piețe.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 6.500 lei”, a precizat Poliția Locală Bistrița.

5 comentarii

    • Când e rost de dat amenzi merg pana la capatul lumii.. sa vadă pe ce drumuri circula sau ce nevoi ar avea cei mai de la periferia orasului nu-i interesează absolut deloc. Sau sa zicem o data la patru ani, dar nici atunci.. sa le fie rușine!

  • Da da, nici pe cei care parchează în diagonala pe trotuarul de pe bulevardul republicii nu ii vede politia . Sa înțeleg ca de meșterii ăștia nu se poate atinge nimeni. Au procura specială sau ce se întâmplă, este o nesimțire curată. Nu ai loc sa treci cu căruciorul ….

    17
  • Pi ii, fir-ar a popii de evazioniști , ce fac gaura în buget cât în cea de ozon ! Să să dezvețe de nărav amărăștenii de producători din Dumitra și să se învețe de la samsarii din piață cum se face comerțul cu produse agricole. Cât privește hribii, aici trebuie convocat CSAT , e crimă împotriva umanității și atentat la siguranța bugetarilor !

    20
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.