Actualitate Social

Politicienii, mai mult sau mai puțin premianți în viața lor de elevi, în prim plan la Centenarul CNLR

Sărbătorirea celor o sută de ani de învățământ la Colegiul Național "Liviu Rebreanu" din Bistrița a fost un bun prilej pentru politicieni să urce pe scenă în lumina reflectoarelor.

Dacă au fost elevi premianți sau corigenți e greu de spus. Ar trebui să căutăm mult și bine prin arhive ca să aflăm ce note au luat în timpul anilor de școală. Cert este că au ajuns politicieni și le place să fie văzuți întotdeauna în primul rând, să țină discursuri, să apară în fotografii, să primească diplome.

La Centenarul Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, politicienii de prim rang au avut grijă să ocupe locurile din față și ne referim aici la vicepreședintele Camerei Deputaților, Ioan Oltean, la purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan, la președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, la prefectul Cristian Florian, primarul Ovidiu Crețu și la președintele CJ, Liviu Rusu.

În rândul al doilea a stat senatorul Ioan Sbîrciu, vicepreședintele CJ, Luca Iancu, șeful ISJ, Vasile Marc , adjunctul Mircea Romocea și alții.

Chiar dacă și-ar fi dorit să urce pe scenă, mulți alții, consilieri locali și județeni, activiști de partid, au rămas în mulțime. Îi vedeți pe toți accesând pagina noastră de facebook la adresa: http://www.facebook.com/TimpOnline#!/media/set/?set=a.116084641811042.28567.103513909734782

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS