Actualitate

Politicienii, la vot: Zi importantă pentru români / Am votat pentru viitorul României

(FOTO) Duminică 26 mai, între orele 7.00 și 21.00, se desfășoară alegerile pentru Parlamentul European și referendumul național inițiat de președintele României Klaus Iohannis.

Vicepremierul Daniel Suciu, deputat PSD și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a votat la Sângeorz-Băi: ”Tot aici, tot pentru oameni și o țară fără prăpastia dintre noi. Am votat pentru cei care simt românește, oriunde s-ar afla!”.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca: ”Am votat pentru că am dreptul și obligația să lupt pentru viitorul României! Am votat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, pentru unitatea românilor, oriunde s-ar afla, pentru o Românie puternică într-o Europă unită!”.

Secretarul general al PMP Bistrița-Năsăud, Silvia Galben, candidat pe lista partidului pentru Parlamentul European: ”Astazi am votat pentru viitorul României în Europa și un DA hotărât pentru referendum!”.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc: ”Zi importantă pentru români. Am votat pentru o țară prosperă și respectată în Uniunea Europeană! Am votat pentru o țară condusă de oameni integri! Haideți la vot! Hai România!”.

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a votat în Capitală alături de Rareș Bogdan: ”Am votat pentru români și pentru un viitor mai bun. Îndemnul meu e de a participa la vot în număr cât mai mare. Votul din diasporă este copleșitor și arată că românii se mobilizează în momentele importante”.

Deputatul Cristina Iurișniți, candidat pe lista Alianței 2020 USR PLUS: ”Din nou, la vot! Din 2012 de când am actuala carte de identitate nu am lipsit de la niciun scrutin. La secția de votare numărul 24 din Bistrița votaseră deja 111 persoane. Nu uitați de referendum! Este vocea poporului pentru o Justiție independentă în România! Votul de blam, votul împotriva corupției, a amnistiei condamnărilor penale, pentru interzicerea Ordonanțelor de urgență din justiție sunt condiții care nu se negociază într-un stat european! Viitorul României este în Europa!”.

Sorin Roșu Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, candidat pe lista ALDE: ”Dragi prieteni și cunoscuți! Vă îndemn să mergeți la vot pentru Parlamentul European!”.

Președintele UDMR Bistrița-Năsăud, Décsei Atilla, candidat pe lista uniunii la alegerile europarlamentare:

5 comentarii

  • Am votat. Am cerut 3 formulare nu 1. Am stat la coadă. Dacă vreți să votați vă sugerez să nu întârziați prea mult că s-ar putea ca mai târziu să nu mai aveți timp. În diaspora aud că sunt cozi infernale. Hai, România!

    • La cum se vede treaba…. fizic nu pot vota niciodata 18 milioane de oameni… la 40% e aglomeratie si coada… cum doamne sa voteze 18 milioane???
      Eu cred ca organizarea este pentru sub 30% din populatie. Restul sunt manevre!!! Verificarea buletinului e greoaie… daca se calculeaza doar acesti timpi in secunde inmultit cu orele in care e deschisa sectia… nu cred ca se permite fizic, prin organizarea de la guvern, sa voteze mai mult de jumatate…
      Chiar daca oamenii vor sa vina la vot… nu mai apuca, pentru ca sectiile se inchid!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.