Actualitate

Polițist de la Secția Rurală Bistrița, prins în flagrant când primea mită. El a fost reținut pentru 24 de ore

Un poliţist de la Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa a fost prins în flagrant când primea mită de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au stabilit că a luat mită de opt ori, în perioada 2018-2019.

”Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, împreună cu ofiţeri din cadrul Centrului Operaţional 3 Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud şi cu sprijinul conducerii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bistriţa Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a unui agent principal de poliţie din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud – Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, cu titlu de mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere.

Asupra acestuia s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019.

Faţă de suspect s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare”, informează Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat.

În imagini se poate observa unde ținea banii polițistul.

5 comentarii

  • Desfintati politia,Bistrita trezeste-te…cam asa striga unii din colegii politistului la adresa celor de la Politia Locala.Uscaturi exista in orice padure,dar asta nu inseamna ca trebuie sa taiem toata padurea.Cei vinovati sa raspunda,sa plateasca.
    PAREREA MEA!

  • Și încă câți polițiști sunt la fel, impreuna cu șefii lor de la oras. Rusine, s-a denigrat in toatalitate politia datorită incompatibilității lor in acest domeniu. Nu se mai pune pret pe calitatea omului, ci pe nesimttirea cu care unii ies in fata doar pentru a beneficia de funcții!!

  • Nu incurajez astfel de acte dar ia mergeți voi ăștia mari șmecheri cu justitia si plimbati ursul că si voi tot la fel ați face dacă nu poate voi ați făcut deja. Intreb unde naiba ați fost voi până sa vândut toată industria țării. Eu cred că ați fost foarte preocupați să vă faceți salarii și pensii speciale. Poate agentul ala nu o cotizat unde trebuie si cât trebuie. Că românii așa se dau in gât.

    • Ar fi bine !stiu pe un politist de la rutiera care o fost prins cu mita si acum tot lucreaza la ghiseu de caziere .nui cinstit Dar inca lucreaza.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.