Actualitate

Polițiștii de la Acțiuni Speciale și un negociator au intervenit la Nepos. Ce s-a întâmplat

Polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, cei ai Poliției Năsăud și un negociator au intervenit în localitatea Nepos, comuna Feldru, în urma unui apel la 112.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în 21 noiembrie, în jurul orei 23.00, a fost sesizat prin 112 faptul că un bărbat de 57 de ani din Nepos s-a urcat pe o schelă și, având asupra lui o canistră cu combustibil, amenință cu incendierea.

Bărbatul avea nemulțumiri în legătură cu construcția unui gard în incinta cimitirului din localitate, fiind tăiați niște stâlpi de la o împrejmuire a mormintelor unor membri ai familiei lui.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, împreună cu polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și un negociator, iar după discuțiile purtate bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, în urma sesizării bărbatului de 57 de ani, din aceeași zi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS