Ponta şi Antonescu nu s-au întâlnit. Ce decizii au luat cei doi lideri ultima oară la Bistriţa

Holistic
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bistriţa, că nu s-a întâlnit cu liderul PNL Crin Antonescu, deşi au fost cazaţi la acelaşi hotel, el dezvăluind însă că, ultima oară când au fost împreună în oraşul nostru au luat decizii importante pentru viitorul României.

Victor Ponta a fost întrebat dacă a reuşit să se întâlnească cu liderul PNL, Crin Antonescu, cazat la acelaşi hotel în care a înnoptat şi premierul.

“Azi vineri –n.r.) dimineaţă, noi am plecat mai devreme de la hotel şi nu am avut ocazia să ne întâlnim, dar oricând, când va fi cazul, bineînţeles că ne vedem şi, de altfel, aici la Bistriţa, în noiembrie 2012, împreună am construit Guvernul ca persoane, portofolii. Nu am niciun fel de restricţie de a discuta cu oricine şi fără niciun fel de condiţie despre refacerea USL şi mă bucur foarte mult că în Bistriţa şi, în general în Ardeal, oamenii sunt mai aşezaţi şi sunt împreună în continuare, în Consiliul Judeţean, în Consiliul Local, şi orice ceartă mai vine de la Bucureşti trece, oamenii îşi văd de treabă şi îşi fac datoria faţă de cei care i-au ales”, a spus premierul.

Întrebat dacă el şi Crin Antonescu s-au evitat reciproc, Ponta a răspuns: “Nu, nici vorbă. Pur şi simplu nu a fost o oportunitate, dar eu nu evit pe nimeni în mod special”.

Premierul a sosit joi seara la Bistriţa şi a fost cazat la singurul hotel de cinci stele din oraş, acolo unde a înnnoptat şi Crin Antonescu.
Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Bistriţa, că nu are programată nicio întâlnire cu premierul Victor Ponta, aflat şi el într-o vizită în judeţ, cu toate că cei doi preşedinţi sunt cazaţi la acelaşi hotel, singurul de cinci stele din Bistriţa.

Antonescu a fost întrebat dacă este vreo şansă să stea de vorbă cu premierul Victor Ponta, care a sosit şi el joi seara la Bistriţa, fiind cazat la acelaşi hotel cu liderul PNL.

“Dacă întâlnesc pe uliţă sau într-un loc oarecare oameni cunoscuţi de dau bună seara. Nu am în sensul acesta nicio restricţie. Nu am, pe de altă parte, în seara aceasta nicio întâlnire programată cu domnul Ponta”, a răspuns Crin Antonescu.

Întrebat dacă se aştepta să se afle în acelaşi timp în Bistriţa cu Victor Ponta, Crin Antonescu a răspuns: “Nu, nu m-am aşteptat. Este o coincidenţă de agende. Sigur asta ar putea să-mi trezească o anumită nostalgie fiindcă ultima oară când am fost în Bistriţa, am fost tot împreună cu domnul Ponta, cu alţi domni, dar nu ne putem lăsa pradă mult, când facem politică, nostalgiilor”, a spus Antonescu.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Dan Sehăşan

  … via Ştefan Ciocan

  Ce m-aş bucura ca şi la Bistriţa lumea să se manifeste demn, ca oameni ce-şi au viaţa prosperă urmare a muncii, nu a pomenilor sociale din mâna unor politicieni populişti şi fără scrupule.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.