Actualitate Cultură

Pony şi Fulger s-au împrietenit cu prichindeii

Distracţie mare, joi, la Grădiniţa Prichindeii din Unirea. Doi ponei, Fulger şi Pony, au venit tocmai de la Maieru să le facă o surpriză copiilor. Proprietarii lor, fraţii Ovidiu şi Alex Croitor, doi tineri de 18 şi 24 de ani, i-au plimbat cu trăsurica, dar şi călare, le-au făcut fotografii şi i-au lăsat să se joace şi cu doi iepuraşi foarte drăguţi. La final, toată lumea şi-a făcut fotografii cu noii prieteni.

Cei doi tineri din Maieru şi-au deschis afacerea cu ponei anul trecut. În primul an le-a mers destul de bine, vara fiind una foarte caldă şi secetoasă. Anul acesta, vremea capricioasă le-a cam pus beţe în roate.

Ovidiu Croitor (24 de ani): „Sunt absolventul Facultăţii de Geografia Turismului. Iubesc mult caii, motiv pentru care am făcut un curs de ghid ecvestru. Iubesc mult caii, iar un cal mare nu am reuşit să cumpăr, aşa că am luat doi ponei care sunt mai uşor de întreţinut. Şi cheltuielile de întreţinere sunt mai mici. Noi fiind din Maieru, am ales să ne deplasăm noi la grădiniţele care ne solicită. Percepem 10 de lei de copil, iar în acest preţ includem plimbarea pe ponei, pe trăsură, iar fiecare copil primeşte şi o fotografie cu poneiul. Am început afacerea de anul trecut. A fost vremea mai frumoasă şi am reuşit să ajungem la 15-20 de grădiniţe. Anul acesta, întrucât a plouat mai mult, am stagnat puţin. Mergem şi la petreceri private. Am diversificat puţin oferta şi am luat şi doi iepuraşi pentru ca să se joace copiii cu ei până le vine rândul la urcat pe ponei”.

Alex Croitor (18 ani): „Avem doi ponei şi mergem pe la grădiniţe, plimbăm copiii. Vara, când copii sunt în vacanţă, nu prea e rentabil, dar primăvara şi toamna putem spune că merită. Suntem la început, dar avem speranţa că lucrurile vor merge bine fiindcă toţi copii sunt foarte entuziasmaţi.  Oriunde suntem chemaţi ne ducem, nu doar la grădiniţe”.

Joi, a fost prima ieşire a poneilor Pony şi Fulger din această vară. De ea s-au bucurat copiii care frecventează Grădiniţa Prichindeii din Unirea.

„Au venit de la Maieru cu doi ponei fraţii Croitoru pe care i-am invitat să-i plimbe pe copii cu trăsurica pe spaţiul verde destinat activităţilor noastre. Au adus şi nişte iepuraşi. Am aşteptat de mult timp această zi şi ne bucură faptul că am reuşit să o organizăm fiindcă vine vacanţa. Noi punem mult accent pe dragostea de animale, am fost şi la Herghelia Beclean, pe Valea Şieului la gospodării private. Am văzut văcuţele,viţeii, au primit şi produse. În vacanţă, ne propunem ca săptămânal să facem un proiect care să-i relaxeze pe copii”, a declarat directoarea Grădiniţei Prichindeii, Viorica Teodorescu.

Mai multe fotografii, găsiţi pe pagina noastră de Facebook.

Cristiana Sabău

Viorica Teodorescu ponei 7 ponei 6 ponei 5 ponei 4 ponei 3 ponei 2 ponei 1

1 comentariu

  • Copiii sunt entuziasmati de aceasta distractie, multumim tinerilor care au prilejuit aceasta ocazie. Dar epava din prim plan cine este ???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS