Actualitate

Porți deschise la Fight Gym și gratuite cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului

Cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, Asociația Profesional Fight Gym deschide porțile sălii de kickboxing pentru ca toți cei interesați, juniori sau seniori, să vină și să vadă în ce constă acest sport și care sunt benefiile lui, anunță Ionel Burduhos, președintele ONG.

”Oferim gratuitate în această săptămână și deschidem larg ușile sălilor noastre de kick-boxing pentru a face un mic pas în orientarea juniorilor, dar și a seniorilor spre un stil de viață activ, disciplinat și sănătos la Bistrița și în Mărișelu, Căianul Mic, Telciu, Măgura Ilvei, Budacu de Jos, Galații Bistriței, Șieu, Teaca, Prundu Bârgăului și Orheiul Bistriței”, a transmis organizația.

Kickboxing-ul este un tip de sport hibrid, în sensul că are la bază o combinație de tehnici preluate din karatele full-contact japoneze și stilul de box thailandez Muay Thai. Într-o sesiune la sala de fitness, acest sport este practicat atât pentru creșterea forței musculare cât și pentru beneficiile sale cardio, inclusiv arderea unui număr mare de calorii.

Deoarece combină tehnici de arte marțiale cu exerciții cardio, kickboxing-ul este atât distractiv cât și solicitant, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt multiple: te ajută să îți lucrezi și tonifici tot corpul, te ajută să scapi de kilogramele nedorite, îți îmbunătățește coordonarea și forța musculară, ameliorează stresul și îți îmbunătățește starea psihică, te ajută să fii mai încrezător.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS