Actualitate

Postul lui Ioan Crețiu, scos la concurs

Unul dintre cei mai vechi directori din Primăria Bistrița, Ioan Crețiu, trebuie să pună mâna pe carte ca să rămână în funcție.

După ce actualul primar, Ovidiu Crețu, a lăsat fostul DADP fără mașina marca VW Tiguan cumpărată de Ioan Crețiu în mandatul lui Vasile Moldovan (PDL), mai cade un ghinion pe capul șefului actualei Direcții de Servicii Publice.

Postul lui Ioan Crețiu, de director executiv, e scos la concurs în plină lună a asfaltărilor, mai.

Iată ce condiții trebuie să îndeplinească cel care vrea să fie șeful gropilor din străzile Bistriței.

– să fie absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în specializarea construcții civile, industriale și agricole – Facultatea de construcții;

– să aibă vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 3 ani;

– să fie absolvent de master sau studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice sau absolvenți de învățământ superior cu durata de 5 – 6 ani, conform art.18 din Legea 288/2004;

– să fie numit într-o funcție publică din clasa I;

– să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile legii.

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița, P-ța Centrală nr.6. Dosarele de înscriere se depun până la data de 29.04.2011, orele 13,00, la sediul Primăriei municipiului Bistrița, Piața Centrală, nr. 6.. Bibliografia pentru concurs se afișează la sediul instituției și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informații cetățeni – anunțuri posturi vacante) începând cu data de 08.04.2011, iar relații suplimentare se obțin la tel. 0263/224706 int.118.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS