Actualitate

Pot merge la părinți să le duc produse pentru masa de Paști? Precizările Poliției

”Mult nu mai este și o să urmeze întrebări de genul: Pot merge la părinți să le duc produse pentru masa de Paște?”, transmite Poliția, care răspunde la dilema pe care multă lume o are, având în vedere că se apropie cu pași repezi sărbătorile pascale:

”Desigur. Conform ordonanței militare trebuie să ai asupra ta cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifezi punctul 4, motive justificate, precum asistența persoanelor vârstnice, bolnave. Dar nu uita că aici nu sunt incluse vizitele în ziua de Paște”.

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/posts/2766643713446845

Fiind stare de urgență, anul acesta slujbele se vor oficia în biserici, fără public, iar Paștile vor fi distribuite în locații speciale care vor fi anunțate de protopopiate.

Romano-catolicii celebrează Paștele în 12 aprilie, în timp ce ortodocșii alături de celelalte culte – o săptămână mai târziu, în 19 aprilie.

VEZI ȘI:

6 comentarii

  • Toată lumea va merge să ducă părinților, în mai multe zile la rând: o bucată de cozonac, o jumătate de pită, o frântură de pască, un ou roșu, o halcă de drob, o farfurioară de prăjitură etc. Pentru fiecare dintre aceste produse, logic, câteo vizită, doar nu pot fi duse odată, produc hernie și sepuse musculare. Veți vedea că lucrurile vor sta exact așa. Mult succes cărăușilor și vigilență maximă din partea autorităților. Vor fi găsite motive dintre cele mai diverse și mai halucinante, dacă nici românul nu este inventiv atunci nu știu cine mai e, evident – la rău, dar ce mai contează. Scopul scuză mijloacele!

  • Am inteles ca trebuie facut dosar, depus la niscaiva institutii, taxa de timbru etc. Dureaza pana se aproba, dupa care putem iesi din casa. In unele tari cu apa calda permanenta (anglo -saxone) unde au decedat mii de oameni, se poate iesi in parcuri, cu respectarea masurilor de protectie, bineinteles, DAR nu ai nevoie de o gramada de hartii (ce culoare au ochii, cat porti la picior etc). Ceva bun in situatia asta tot gasim: nu mai moare nimeni de infarct, HTA, cancer. Klebsiella, Pseudomonas Aeruginosa, Acinetobacter, Stafilococul auriu sunt istorie.
    In Romania se moare doar de COVID19.

    • Corect!!!! Nimeni nu mai moare de bătrânețe, nimeni nu se mai aruncă de la etaj, nimeni nu mai este accidentat de o mașină, nimeni nu și-a mai bătut nevasta pana a omorât-o, nimeni nimic totul este roz,,,, doar virusul asta ne „inspaimanta”….

  • Ionela, acest virus este parșiv, nu-l vezi, nu-l simți. Nu este de glumit. Paza bună trece primejdia rea. A fost și mai grav în trecut. La ascendenții familiei mele, la străbunici, au murit dintr-un foc cei șapte copii,de ciumă.Toți copiii din sat fugeau ca dracul de tămâie când a trecut cortegiul funerar, se urcau în copaci și refuzau acel colăcuț. Un unchi de al meu, copil, sătul de atâta mămăligă acasă, era prezent, mânca porție dublă. Toții cei care au fugit au mierlit-o de ciumă , iar el a trăit peste 90 de ani. In concluzie avea imunitatea foarte bună. Pe aceasă întâmplare pregătesc o carte. Să fiți sănătoși!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS