Social

Povestea de dragoste a Ninei Rus. Cum l-a cunoscut pe soţul ei Gabi (VIDEO)

Nina Rus, care administrează Păstrăvărin Rin Romuli alături de soţul ei Gabi şi care a devenit cunoscută datorită concursului televizat „Chefi la cuţite”, şi-a spus povestea de dragoste la Antena 1. Aici, ea a mărturisit că l-a cunoscut pe Gabi, soţul ei, când avea doar 15 ani, acesta fiind prima ei iubire.

La vremea aceea, el era un tânăr ce îşi câştigase independeţa financiară şi iniţial nici prin cap nu-i trecea să se încurce cu o puştoaică. Tânărul, orfan și crescut de bunici, și-a dorit o persoană specială, care să îl înțeleagă și să-i împartă gândurile.

Nina Rus avea doar 16 ani atunci când cei doi s-au îndrăgostit și au decis să își unească destinele. Chiar dacă părinții au fost sceptici la început, tânăra a mers mai departe cu povestea sa de iubire.
Deşi există o diferență de nouă ani între cei doi, Gabi și Nina Rus au reușit să își facă împreună un trai frumos, de care sunt extrem de mândri.

Nina Rus a fost concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite” și a făcut senzație cu talentul său culinar, iar de atunci este invitată în ţară şi străinătate la diverse competiţii sau evenimente culinare.

Sursa video: Antena 1

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS