Actualitate Recomandări

Pregătiți de vacanță, cu pașaportul de călătorie preluat (FOTO)

De Ziua Copilului, alături de părinți, zeci de copii au trecut pragul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bistrița-Năsăud.

Entuziaști și curioși, micuții au avut ocazia să viziteze biroul structurii și să stea de vorbă cu cei care oferă suport în vederea eliberării pașapoartelor. Pentru câteva momente s-a făcut schimb de locuri, șeful serviciului Floarea Pavelean inițiindu-i pe cei interesați în activitatea specifică.

Vizitatorii au fost întâmpinați cu surprize dulci, cadouri, precum și cu pașaportul de vacanță.

Tot astăzi, au fost înregistrate și circa 40 de cereri de solicitare a cărții de călătorie pentru minori din întreg județul.

La Ziua porților deschise a participat și subprefectul județului, Ioan Zăgrean.

Miercuri 1 iunie, în intervalul orar 8.00-14.00, fără programare prealabilă, au putut fi depuse la ghişeu, pe bază de bon de ordine, cererile de eliberare a paşapoartelor pentru cei cu vârsta sub 18 ani. Aceștia au putut veni singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice ori oficiile consulare) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârsta mai mică de 14 ani).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS