Actualitate

Preia municipalitatea echipa de fotbal Gloria Bistrița? Ce spune primarul

Primarul Bistriței, Ioan Turc, spune că se gândește la oportunitatea preluării echipei de fotbal Gloria Bistrița, însă acest lucru se poate întâmpla doar într-o singură variantă.

”Urmează să avem o întâlnire. A apărut ideea de a transfera către Primăria Bistrița echipa de fotbal. Dacă vom face acest lucru, urmează să am discuții pe această temă cu colegii mei, va fi printr-un transfer și punct, nu altfel. Știu că sunt oameni care iubesc fotbalul, și mie îmi place, echipa a avut un parcurs bun, a terminat pe locul 3. Ar fi păcat să se piardă, să se risipească un efort făcut de jucători, de cei care au manageriat clubul, dar vreau să știe cei care astăzi dețin echipa că putem discuta doar despre un transfer și atât, fără alte preluări. Doar echipa”, a declarat primarul orașului.

FC Gloria Bistrița a terminat sezonul pe locul 3 în Seria 10 a Ligii a III-a.

5 comentarii

  • Ce ai disperatule? Nu sti citi? Sau nu intelegi sensul? Analfabetule funcțional! Iti dai cu parerea! Dute la coasa in oras. Acolo e de tine.

  • Sa nu fie prea tarziu, acum e perioada semnarii contractelor pentru sezonul viitor. Urmati exemplul celor de la Bargau. Dupa finala Cupei Romaniei o tara intreaga vorbea despre Prundul Bargaului.

  • Stati linistiti, a anuntat aseara Radu Moldovan ca se ocupa el cu Ionut Simionca de soarta echipei de fotbal Gloria. De ce cu Simionca? Deoarece cu el a facut majoritatea in CJ si cu el tine sa se consulte, ca sa-l citam.
    Asa ca nu mai trebuie ca primaria sa ajunga ca la Bacau si Piatra Neamt, vor altii bautura si curvele de rigoare. :)))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.