Sănătate

Premiera de la Farmacia Sanovil: Program extins zilnic până la ora 24.00

O veste excelentă pentru bistrițeni! Farmacia Sanovil de la Policlinica Nouă, aflată pe strada 1 Decembrie nr. 17, își deschide porțile pentru public până la ora 24.00, în fiecare zi.

Este prima farmacie din Bistrița care oferă acces la serviciile sale zilnic până la miezul noptii, asigurând astfel o disponibilitate constantă pentru toți cei care au nevoie de medicamente și asistență farmaceutică.

Farmacia Sanovil, prin această extindere a programului de lucru, vine în sprijinul comunității cu un serviciu indispensabil și accesibil în orice moment al zilei.

”Prin acest nou program de funcționare, ne dorim să fim un suport permanent pentru bistrițeni, asigurând accesul la medicamente vitale și consultanță de specialitate indiferent de zi, 7 zile din 7, până la miezul noptii”, declară reprezentanții Farmaciei Sanovil.

Pacienții se pot bucura acum de serviciile farmaciei în orice zi a săptămânii, inclusiv în zilele de sărbătoare, până la ora 24.00, Farmacia Sanovil de la Policlinica Nouă încercând astfel să devină un reper în piața farmaceutică din orașul nostru.

Etichete

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS