Președintele CJ și prefectul au cumpărat cadouri pentru “Camionul de Crăciun în Basarabia” (FOTO)

Holistic

”Astăzi, împreună cu un vechi voluntar Tășuleasa Social, prefectul Ovidiu Frenț, am achiziționat fiecare de la Selgros Bistrița câte 10 cadouri destinate campaniei “Camionul de Crăciun în Basarabia”, a postat pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan:

”Bistrițenii sunt oameni buni și vă invit să confirmăm din nou acest lucru, prin susținerea campaniei Tășuleasa Social. Cadourile pregătite special pentru această campanie pot fi achiziționate de la magazinul Selgros Bistrița pentru suma de 144 de lei. Ele vor ajunge în luna ianuarie la copilașii din Raionul Glodeni, Basarabia. Cea mai bună formă de a-ți manifesta bunătatea este bucuria de a dărui!”.

La rândul său, prefectul Ovidiu Frenț a menționat:

“Încheiem anul cu o faptă bună și vă încurajăm și pe dumneavoastră să vă faceți drum la Selgros Bistrița și să achiziționați cadouri pentru Camionul de Crăciun care va merge în Basarabia. Noi am primit timp de 16 ani cadouri pentru copiii din județul Bistrița-Năsăud și e momentul să dăruim la rândul nostru, iar azi am fost la Selgros și am cumpărat 10 cadouri care vor merge către copiii din Republica Moldova. Mecanismul e simplu: puteți plăti unul sau mai multe cadouri la supermarket sau puteți transfera suma de 144,82 lei pentru fiecare cadou direct în contul Tășuleasa Social, specificând la detaliile transferului „Cadou de Crăciun pentru Basarabia”. Până acum, s-au adunat peste 100 de cadouri, dar noi vrem să ducem două camioane. Putem să facem acest lucru doar împreună! Asociația Tășuleasa Social, Cont IBAN: RO50 BTRL 0060 1205 2541 08XX”.

Foto: Facebook Radu Moldovan, Instituția Prefectului

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. raul adrian

  sint curios asa ca un om normal , daca dl Ferent [nu dl Moldovan ca ala nu stie ce este bursa], a vindut in data de 18 dec marti actiuni bancare ????
  sint foarte curios !!

  (0)
  • Sorin Ovidiu Vîntu

   Will The Stock Market Crash?
   toate bursele vor cadea in 2019 ?

   deja japonia china australia uk au cazut mult

   (0)
 2. gânditorul de la Hamangia

  Am să vă relatez două portrete diferite pe aceeași temă a dărniciei, luate din Sfânta Scriptură. Una s-a întâmlat chiar în Templul de pe muntele Sinai în Ierusalim, în care sunt comparate faptele unui fariseu și o biată văduvă. Primul făcea parte din ”protipendada” poporului ales, care a dăruit o sumă frumușică. iar biata văduvă singurul bănuț de care dispunea. Ucenicii au fost întrebați ce cred, care dintre oboluri a fost mai apreciat de Dumnezeu? Voi ce ziceți? Al doilea caz se petrece pe ulițele Orașului Sfânt, într-o intersecție, în văzul lumii, unde a dăruit unui om sărac lipit pământului un bănuț. Ce le-a zis Iisus ucenicilor arătându-le acest gest? Voi când vreți să săvârșiți o faptă generoasă, făceți-o în taină, fără a atrage atenția asupra voastră. Credeam că cei doi domni cunosc aceste învățături, deoarece mereu i-am văzut, mai ales pe unul dintre ei, învârtindu-se prin preajma înaltului prelat, cu diferite ocazii. Ce credeți, ce vor să demonstreze prin aceste apariții? Oricum, le doresc amândurora, precum și concetățenilor și conjudețenilor mei Un An Nou fericit, îmbelșugat în fapte bune și Binecuvântarea Bunului Dumnezeu să vă îndrume pașii în toate zilele anului 2019 !!!

  (0)
 3. Cititor

  Felicitari pt gestul facut! Dar sa stiti ca sunt f multi copii de la noi din judet care au nevoie ajutor. Va dau exemplu, o parte din copiii din Cartierul Sarata, care nu au strictul necesar pt a merge la scoala, din cauza unor parinti inconstienti. Si cred ca astfel de exemple sunt multe…

  (0)
 4. Dan

  Iar se lauda. Astia cred ca sunt niste exemple de urmat in societate, formatori de opinie cand ei sunt doar aparent oamnei cumsecade. V-ati imbogatit pe spinarea celor care acum le donati “domnilor”. Daca voi erati oameni normali nu ar exista acesti saraci. Nu aveti pic de rusine.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.