Politică

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc: Toți am fost de acord că ….

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL, unde s-a făcut analiza procentajelor obținute în alegerile locale și europarlamentare, spune că preşedinţii de filiale au stabilit, în unanimitate, ca liberalii să aibă propriul candidat la Președinția României.

”Votul din 9 iunie a reconfirmat PNL drept cel mai puternic partid de dreapta din România, iar scorul politic înregistrat, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi oferă susținere pentru decizia ca liberalii să aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă, fapt cu care, în unanimitate, președinții de filială au fost de acord.

Partidul Național Liberal va continua să aibă o abordare onestă în ce privește dezvoltarea României, iar realizările obținute în administrația locală și în actul guvernării îl îndreptățesc să fie considerat cea mai bună alegere din dreapta eșichierului politic”, a menționat primarul în funcție al Bistriței, Ioan Turc, pe Facebook.

Candidatul PNL la Președinția României va fi, mai mult ca sigur, liderul partidului, Nicolae Ciucă. Alegerile ar urma să aibă loc în 15 septembrie – turul I și 29 septembrie – turul II.

Etichete

25 comentarii

  • Înfrântul Turc sa dus la caporal , a luat poziţia ghiocelul, a dat o limbă ( la astea sunt buni ) şi speră astfel să-şi mențină poziția de preşedinte județean ( merituos ) că fără asta nu este nimic fiindcă sa dovedit că nu ştie să facă nimic.

   79
   17
  • Cel mai partid ! De dreapta! Care sunt celelalte??? E jale! Dar asta înseamnă filozofia! Să spui cu grație ca dintre cele mai slabe nu ești tu cel mai slab! E jale! Și încă mai e președinte de filială…

   63
   11
  • Hai marş înapoi la registru comerțului !
   Hai că ni-sa acrit de tine !

   62
   23
  • @,teaca

   Autocorectul gramatical vi-l faceți singur:
   „Înfrântul Turc ‼️ sa dus ❌la caporal , ❌a luat poziţia ghiocelul, a dat o ( merituos ) că fără asta nu este nimic❌ fiindcă sa dovedit ❌că nu ştie să facă nimic.”

   S-a dus !!!!!!

   22
   34
  • @Moș Teacă / Gore / Dezamăgitul
   te faci remarcat analfabetule 🙂
   domnu` Moș Teacă sa calificat la ”Ladat Limbi în România”

   4
   20
  • Măgă rane tu vorbesti de dat limbi? Poi tu esti operat de stomac…ți au scos doftorii un ghem de păr din burtă Poti sa iți faci perucă

   18
   3
  • Raţiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca TU să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“I.R.❗ spune:

   Dezbateri : Radu Câmpeanu, Ion Raţiu şi Ion Iliescu – 1990 !! 🇷🇴
   –-
   Ce ați înțeles după 30 de ani de democrație ? Că Democrația mioritică este inversă, adik Cetățeanul – român „se învârte” în – jurul – Statului!????
   –––––
   Minut 3:39 Ion RAȚIU – 1❗Democrația= însemnează că Omul este in centrul societății și toate INSTITUȚIILE statului se învârt în jurul lui!❗
   2 -Respectul reciproc între oameni este esențial că sa funcționeze bine o Democrație . Respect !!!!

   3 Rațiu: Chintesența democrației într-o singură frază : „Ion Raţiu = „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca TU să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“
   https://youtu.be/4QMF0Ofvd6Y?si=Tj95P28qOIw9VGbI
   #Radu-Anton Câmpeanu (n.1922, Răzvad – d. 19 oct. 2016, București) a fost un celebru om politic român, 🇷🇴

   Primul președinte al Partidului Național Liberal (PNL)după ’89.
   Vizionează „Radu Câmpeanu, Ion Raţiu şi Ion Iliescu – dezbatere alegeri prezidenţiale 1990” pe YouTube
   R’Camoeanu: indiscutabil in DEMOCRATIE se respectă votul poporului! Cu CONDIȚIA să se voteze CORECT (👍 onest) adică
   FĂRĂ MANIPULĂRI DE VOTURI”.
   https

 • Din analizele sociologice:
  Ciucă îl învinge pe Simion (lumea votează să nu iasă Simion, așa cum au votat împotriva lui Vadim Tudor , și a ieșit Iliescu!
  Ciucă îl învinge pe Ciolacu (pNL, USR, Reper, etc votează împotriva lui Ciolacu!

  Ce poate face PSD?
  Să-l numească pe Geoana!
  Conform sociologului, Geoans îi bate pe toți candidații, de de c.p.e!

  PSD poate face blat cu PNL și nu candidează nici Ciolacu, nici Geoana și îi lasă pe Ciucă să fie președinte!

  Ce credeți ?
  Candidează Geosna? Sau va fi președinte Cuucă?

  Dacă e să aleg, îl aleg pe Grosna! Ciuca nu știe să vorbeasca, nu știe să se comporte, nu e diplomat, nu are clasă!!

  32
  19
  • Ce mai caută ăștia împreună?
   PSD+PNL=❤️‍🩹💔
   Mai bine ar divorța!🤦😡
   Se fac de rușine și unii și alții!? Se duce neică țară „de râpă”…..până își clarifica cu voturile și mizmasurile!

   S-au inspirat din vremea lui Cuza ?
   Coaliția nefirească:
   „Monstruoasa coaliţie” este denumirea cu care a rămas în conştiinţa colectivă alianţa dintre radicali şi conservatori împotriva lui Alexandru I. Cuza.https://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Monstruoasa_coali%C5%A3ie

   8
   1
 • Păi dacă Turc e pe cai mari, atunci de amărâtu de Răducu ce să mai zicem????
  Îl susține guvernul la președinția NATO???? Dacă tot s-a retras Johnny al nostru!!!🙈🤦🏻🤷

  16
  3
  • Nu ştiu cine vor fi ceilalți candidați pentru preşedenție sau pentru parlament însă dacă Ciucă îi lasă pe guriştii de Turc şi Sigartău să facă campanie în județ atunci Ciucă cel puțin la noi în județ este pierdut mai ales că acum PSD-ul este la butoane.

   29
   1
  • Poi nu…Răducu are servici.Turc nu are așa ca are culoar la NATO…il sustine Ciucă pentru ca sivel il susține pe Ciuca la presedentie Așa e intre oameni de onoare.Cu dus si ‘ntors.

   5
   1
 • 2.5 milioane din 18.978.908 de oameni cu drept de vot inseamna 13.17%.
  Adica 1,3 oameni cu drept de vot din 10 va agreaza momentan la nivel national. Adica aproape 9 oameni din 10 nu va suporta.
  Eu nu m-as lauda cu asa ceva.

  22
  1
  • Corect!!!
   Dar cei 9 din 10 ori nu există decât pe hârtie ori majoritatea se complac în situație și îi plac pe ăștia tacit neexprimându-se la vot!
   Legea… ca asta primează… zice ca tre sa fie +unul (1) care sa facă diferența… adică ajunge chiar un (1) individ din 18.978.908 și voința este clară, definitivă și irevocabilă, nu?

   4
   3
 • Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Liberalii în loc să-si asume esecul după alegerile locale din 9 iunie ei se consolează că PNL a rămas cel mai puternic partid de dreapta din România. La o analiză serioasă rezultă că în urmă cu 4 ani la alegerile locale din 27 septembrie- 2020, PNL a obţinut 17 consilii judeţene, după ce în 2016 controla doar 8 consilii jude­­ţene.
  (vezi: https://www.factual.ro/declaratii/robert-sighiartau-despre-judetele-in-care-psd-a-castigat-alegerile/)
  De data asta , după votul din 9 iunie PSD a obținut controlul în 25 de județe, în timp ce PNL a câștigat numai 12 județe. Social-democrații au câștigat în plus cinci Consilii Județene detinule de liberali si anume: Timiș, Vrancea, Caraș-Severin, Maramureș, Neamț și Suceava.
  Ba mai mult Județul Timis a fost vândut ca la piață PSD-ului, după ce presedintele CJ si liderul liberalilor din Timiș, Alin Nica, a fost demis, deoarece s-a opus alianței cu PSD. In dorința coalitiei PSD-PNL de a-l înlătura pe Dominic Fritz de la primăria Timișoara, Nicolae Ciucă a negociat cu Marcel Ciolacu să sustină candidatura liberaluluil Nicolae Robu la primărie, la schimb cu candidatura PSD-istului Alfred Simonis la Consiliul Judetean, sacrificându-l pe lib Alin Nica.
  (Vezi: https://financialintelligence.ro/alin-nica-demiterea-de-la-sefia-organizatiei-pnl-timis-echivaleaza-practic-cu-o-excludere-din-partid/)
  Numai că socoteala de acasă nu se potriveste cu cea din târg. Si astfel, Dominic Fritz a fost reales primar la Timișoara iar Alfred Simonis presedinte CJ Timiș. Si astfel Nicolae Ciucă a rămas cu buza umflată după ce i-a făcut cadou PSD-ului presedentia CJ Timiș.
  In loc să se trezească la realitate si să-si asume esecul, PNL vrea să meargă cu Nicolae Ciucă la alegerile prezidentiale.

  18
  3
 • Pentru noua aventura sinucigasa alaturi de PSD, PNL-ul ar trebui sa se autodizolve! De ce? Din respect pentru inaintasii lor liberali care au fost omorati in puscarii de catre parintii si bunicii psd-istilor de azi. Pentru ca s-au aliat cu urmasii criminalilor comunisti care nu sunt alceva decat emanatia national-comunismului si securismului care au interzis PNL-ul, democratia si drepturile omului, au tinut Romania in foame, frig si intuneric 45 de ani iar de 30 de ani incoace au aplicat „neabatut” modelul rusesc: o oligarhie atotstapanitoare iar restul sa fie slugi proaste si sarace. Din cauza oportunismului si lipsei de viziune a asazisilor pnl-isti, planul PSD-ului se infaptuieste inainte de termen: harta Romaniei s-a inrosit!

  18
  3
 • Geonă va fi președinte, cărțile au fost făcute deja de 2 ani. Nu zic că are SUA vreo implicare, doamne ferește!
  Pe plan local, să lăsăm explicațiile (Turc) și șampaniile (Lazany) și să ne apucăm de treabă!

  4
  8
 • Locatarii din blocul Dallas vor vota şi la alegerile din tomnă . Dacă se ajunge la limită şi acolo atunci ce ne facem ?

  9
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.