Actualitate

Președintele și locțiitorul BEJ Bistrița-Năsăud au fost stabiliți prin tragere la sorți

Președintele și locțiitorul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud pentru alegerile locale din 27 septembrie au fost stabiliți prin tragere la sorți la sediul Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului, președinte este judecător Liliana Maria Tertiș (foto), iar locțiitor – judecător Mirela Daniela Mândru.

Totodată, s-a stabilit că BEJ va avea sediul în Palatul Administrativ în camera 6, la parter, și va funcționa zilnic între orele 9.00 și 17.00.

În 20 iulie au demarat acţiunile de strângere de semnături pentru candidaturi. Perioada de depunere a candidaturilor este 7-18 august. Campania electorală va începe în 28 august şi se va încheia în 26 septembrie, ora 07.00. Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, președintelui CJ și consilierilor județeni se desfășoară în 27 septembrie, între orele 07.00 – 21.00.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2937954296334041

1 comentariu

  • Pai acolo trebuie sa mai lucreze nu oricine ajunge presedinte sai viceprededinte numai cine este agreat de partidul de la putere dedi se spune ca se trage la sorti.
    Stiu presedinti de sectii care au fost trasi la sorti de cand se organizează alegeri si culmea la aceiasi sectie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.