Jumătate din inima familiei Dolha vindecă oameni, cealaltă jumătate luptă pentru a „vindeca”, pentru a îndrepta sistemele corupte la nivel de județ în slujba cetățenilor.
Descoperiți OMUL Stelian Dolha!
(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)
Si in cazul județului Bistrița-Năsăud este nevoie de o schimbare după ce două mandate, în care a fost condus de chelnerul Radu Moldovan, care la fel ca multi PSD-isi a devenit unul din cunoscutii „baroni locali”, care a ridicat coruptia la rang de principiu.
Prin definitie, corupția in sens larg este orice abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie. Ca expresie a relației dintre autorități și cetățeni, corupția reprezintă folosirea discreționară a poziției sau a funcției, prin recurgerea la mijloace ilicite sau ilegale, în scopul obținerii unor interese personale sau de grup. Favorizarea rudelor (nepotismul) sau a prietenilor (favoritismul) de către un funcționar public reprezintă o formă de corupție.
Radu Moldovan in calitate de preşedinte al Consiliului Judetean Bistriţa-Năsăud a avut tupeul să numească pe fratele său director general adjunct la Aquabis, o institutie din subordinea CJ. După logica lui simplă, dacă un chelner a putut ajunge presedinte al consiliului judetean, atunci de ce frate-su, un fost manevrant de vagoane, nu poate să ajungă director general adjunct la Aquabis. Numai că in cazul de la Aquabis postul de director general adjunct s-a infiintat special pentru o anumită persoana, ceea ce este o dovadă clară de nepotism. Si chiar dacă ocuparea postului s-a făcut printr-un simulacru de concurs la care s-a prezentat doar o singură persoană, dându-se o aparentă notă de legalitate, totusi a fost incălcată in mod flagrant moralitatea (legea bunului simt).
Pe de altă parte, chelnerul Răducu a demonstrat că nu-i in stare să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu al județului. El s-a concentrat exclusiv pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă localitătile judetului. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă potabilă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. O altă problemă nerezolvată cu care se confruntă locuitorii de pe Valea Ilvelor sau de pe Valea Bârgăului precum și din multe zone ale județului, este introducerea retelei de gaze naturale în localitătile lor. Pentru acestea si pentru multe altele si in cazul chelnerului Răducu se confirmă faptul că un mandat de preşedinte e prea puţin, iar două sunt prea multe. Pe 27 septembrie, votati schimbarea chelnerului:
Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk
De ce schimbare ? ERM este singurul care a facut ceva vizibil, in rest bani cheltuiti anapoda si nepotisme au existat la toti presedintii de consiliu judetean, trebuie sa alegem raul cel mai mic, asa ca !!!
Felicitari domnule Dolha, va votăm numai sa scăpăm de astia.
Sper sa faceti treaba la judet sa nu va ocupati numai de asfaltari ca Raducu, oameni mai au nevoie si de apa, gaz, canalizare scoli, gradinite.
Domjul s a ocupat doar de asgaltari cu firme de casa Indemanarea (hotel Dracula….), Dimex prieteni stiu de ce si bineinteles ajutor pt Glodeni ,Rep Moldova.
La noi buda este in fundul curtii la scoli nu mai vb de case, dar el s facut scoli si stadioane la Glodeni.
In mandatul de presedinte al consiliului judetean al lui Radu Moldovan , Judetul Bistrita-Năsăud si-a câstigat faima nemeritată de „Teleormanul Transilvaniei” : ( Vezi: https://timponline.ro/bistrita-nasaud-in-doua-topuri-alaturi-de-teleorman/).
Pe de altă parte, dupa alegerile locale din 2016 Judetul Bistrita-Năsăud a făcut notă distonantă situându-se printre cele 3 „judete rosii” din Ardeal, alături de Maramures si Sălaj, spre rusinea multora dintre bistriteni . De aceea, pe 27 septembrie, cetătenii Judetului Bistrita-Năsăud au posibilitatea să scape de eticheta de „Judet Rosu”, cu conditia ca oamenii să meargă in număr mare la vot si să nu mai aleagă reprezentantii PSD in administratiile locale; ( Vezi:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_locale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016#/media/Fi%C8%99ier:LOCALE_2016_PRIMARI.png).
Nici Dolha nu face nimic stați liniștiți,in continuare o să sprijine corupții.Deci nu v-a exista nici o schimbare in bine in județ ,singura schimbare e de nume.Atat.DEZAMAGIRE PE TOATE PLANURILE.La Consiliul Județean trebuie o persoana onesta a căror principii sa fie bazate pe onestitate.Aceste principii nu le găsim la POLITRUCI,la corupții din instituțiile publice .