Actualitate

Prezentarea lotului Gloriei, în 1 august. Când puteți lua tichete cu valoare 0 pentru acces în sală

Evenimentul de prezentare a lotului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipă medaliată cu bronz în liga națională de handbal feminin și participantă în premieră în cupele europene, va avea loc joi 1 august, la Sala Polivalentă din Bistrița, începând cu ora 17.00.

În debutul evenimentului, publicul va putea urmări un scurt concert al trupei Kameleon Band și o reprezentație a majoretelor de la Cheers All Stars, urmate de prezentarea lotului și de un meci amical în compania formației CSU Cluj-Napoca.


Accesul în sală se va face pe baza invitațiilor cu valoare 0.

După ce luni și marți și-au putut ridica invitațiile cei care și-au achiziționat abonamente pentru acest sezon, miercuri și joi casa de bilete de la Sala Polivalentă este deschisă pentru toți cei care doresc să asiste la eveniment.

Programul casei de bilete: miercuri 31 iulie între orele 17.00 și 18.30, joi 1 august, în ziua meciului de prezentare, între orele 16.00 și 17.00.

CS Gloria îi așteaptă cu o surpriză pe cei care vor merge să ridice invitațiile: ”Vă oferim tricoul CS Gloria 2018 BN, pe care vă rugăm să îl îmbrăcați joi la întâlnirea cu echipa!”.

În momentul de față, lotul Gloriei arată astfel: Ljubica Nenezic, Darly de Paula, Ana Maria Inculeț (portari), Mariana Costa, Magdalena Paraschiv, Andra Moroianu, Natallia Vasileuskaya, Ștefania Lazăr, Dziyana Ilyina, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Daniela Todor, Daniela Rațiu, Diana Șamanț, Teodora Bloj, Andreea Tetean, Maria Țanc, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Dincă, Bianca Zegrean.

În 2 august, Gloria va pleca spre Coreea de Sud, unde până în 13 august va participa la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament” alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod (Rusia) și Ringkobing Handbold (Danemarca).

La revenirea din Coreea de Sud, Gloria va juca o dublă de pregătire, în deplasare, în compania formației HC Zalău.

Debutul în campionat este programat în 31 august, pe teren propriu cu SCM Craiova. În Cupa EHF, Gloria va lua startul în turul 3 preliminar (9/10 noiembrie prima manșă, 16/17 noiembrie manșa a doua), ultimul înainte de grupe. Tragerea la sorți va avea loc în 22 octombrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS