Actualitate

Prima candidatură înregistrată pentru Primărie și Consiliul Local Bistrița

(FOTO) Unul dintre cei nouă candidați care și-au anunțat oficial intrarea în cursa pentru fotoliul de primar al Bistriței și-a depus dosarul la Biroul Electoral Municipal. El va candida și pentru Consiliul Local:

”Azi am depus candidatura la Biroul Electoral. Se pare că am fost primul. Am adunat într-o săptămână peste 3.300 de semnături, din care jumătate au fost pentru candidatura de primar, iar celelalte pentru Consiliul Local. La mulțumesc încă o dată tuturor pentru susținere, în special celor peste 150 de prieteni sau cunoștințe care s-au implicat necondiționat pentru mine. E onorant. Nu e un lucru foarte greu dar nu e nici tocmai ușor, mai ales că semnăturile trebuie să fie însoțite de datele personale. Așa e la noi. Nu am adunat 1% din cei cu drept de vot, adică 770, așa cum e pentru partide, ci dublu. Candidez independent și sper si sunt chiar convins că toată încrederea care am simțit-o în această perioadă din partea multor bistrițeni să se transforme în voturi pe 5 iunie”, a scris pe Facebook Alin Seserman, cel mai grăbit dintre candidați.

Marți 26 aprilie este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru CJ, primării și consilii locale. Candidaturile rămân definitive cel târziu în data de 4 mai. Campania electorală începe oficial vineri 6 mai şi se încheie sâmbătă 4 iunie, la ora 7.00. Scrutinul va avea loc duminică 5 iunie, între orele 7.00 şi 21.00.

1 alin seserman depunere candidatura 16 bem 2 alin seserman depunere candidatura 16 bem

14 comentarii

 • Iata un om responsabil si serios. Consilierul Seserman a demonstrat inca o data ca stie ce este de facut. In timp ce altii se balbaiesc domnia sa actioneaza ca totdeauna eficient

 • In sfarsit cineva hotarat.Independentul Alin Seserman s-a miscat mai repede decat partidele politice,care se impleticesc in joc uri pentru putere.Acestea nu ne folosesc noua,cetatenilor.Numai lor si acolitilor.

 • M-am saturat de partidele care-si fac doar jocurile meschine pentru mafiile lor. Ma bucur ca este un independent si amce sa votez. Mai ales ca vad ca este foarte bun.

 • Felicitari pentru candidatura domnului Seserman! A dat dovada de promptitudine. Din start si-a dorit sa candideze pentru primaria Bistritei si nu a renuntat niciun moment. Iata un om cu coloana vertebrala, care stie ce vrea. Lumea are din ce in ce mai mai multa incredere intr-un candidat independent, decat intr-un reprezentant al unui partid. Asta pentru ca majoritatea partidelor nu au facut altceva decat sa se compromita si sa fie indecise in alegerea candidatilor, fapt pentru care nu mai au credibilitate in randul cetatenilor. Pe de-alta e de preferat unul tanar, plin de energie si initiativa. Din pacate politicienii adevarati sunt foarte putini la numar, aproape inexistenti. Nu avem o elita intelectuala din randul careia sa se formeze elita politica. Este foarte grav. In zilele noastre oricine poate sa conduca o comunitate, o natie, fara a avea minime cunostinte despre ceea ce inseamna, fara a fi instruit in acest sens. Pare desuet sa fii absolvent de stiinte politice la o universitate ca „Babes-Bolyai” si sa ai un doctorat facut ca la carte, asemeni dl. Seserman. Sper sa-si deschida lumea ochii si sa vada mai bine cine e „inspirat pentru Bistrita”, cine „viziune clară, proiecte viabile pentru Bistrița” si cine doreste o „administrație transparentă și eficientă, aproape de cetățean”.

 • Seserman se dovedeste inca o data un candidat foarte bine pregatit. A dat o lovitura de imagine demontand temerile ca nu este capabil a strange semnaturile necesare- a strans dublu, un lucru semnificativ, fata de ceea ce trebuie sa stranga partidele, dar care pana acum nu au reusit. Mai mult a reusit sa faca un eveniment media in detrimentul partidelor. Miscarile lui sunt foarte inspirate si denota o buna cunoastere a tehnicilor comunicationale. El arecel mai coerent si bine promovat program si proiect pentru Primarie. Este de departe cel mai capabil candidat. Are atuul tineretii si neimplicarii in scandaluri de coruptie. Va fi am mai spus-o surpriza alegerlor.

 • Sa arunxam la cos prin vot vechile partide corupte PSD si PNL si clonele lor ALDE si PMP. Sa acordam incredere xelor care au ales sa fie independenti.Felicitari pentru curaj Domnule Seserman si mult, mult succes.

 • Succes domnule Seserman. O sa fie greu dar nu imposibil. Sper sa rasturnam carul invechit . Bistrita merita mai mult decat ce ne ofera actualul primar. Eu cred ca sunteti singurul dintre candidati care merita sa castigati.

 • Da , asa se lucreaza eficient . Spui ce vrei sa faci si faci tot posibilul sa o faci foarte bine.
  A apelat si a convins rude , prieteni , cunostinte sa stranga semnaturile necesare. Bravo Alin Seserman. Cred ca acum votantii din Bistrita si din cartierele Bistritei vor sti cu cine o sa voteze pentru a schimba in bine Bistrita. Tinerii bistriteni au nevoie de un tanar cu care sa schimbe mentalitati invechite de conducere a unui oras ca Bistrita. Votam ALIN SESERMAN PRIMAR AL BISTRITEI.

 • Eu nu cred ca Alin Seserman s-a grabit. Am vazut cand a mers spre Biroul Electoral , dar mergea normal nu parea deloc grabit. Dupa cum il cunosc face lucrurile temeinic si fara graba . Are atata scoala ca stie cind trebuie si cand nu trebuie sa se grabeasca.
  ” GRABA ” de care se vorbeste este publicitate gratuita ( ai prins idea ).Bravo lui Alin Seserman.

 • Este bine ca cei care nu am votat pana acum din cauza ca am fost scarbiti de partide avem o oferta care ne da sperante. Am vazut oferta si profilul lui Seserman si-mi inspira incredere. Omul este foarte bine pregatit, stie ce are de facut si nu ezita. Este chiar inspirat, asa cum se declara.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.