Social

Prima ediție a Târgului de Mărțișor în Parcul Dendrologic de la Arcalia

Prima ediție a Târgului de Mărțișor de la Arcalia va avea loc duminică, 27 februarie, de la ora 15, în Parcul Dendrologic la intrarea de lângă castel, informează Biblioteca Arhimede din sat pe Facebook.

”Organizat de Biblioteca Arhimede din localitate, evenimentul vă va oferi posibilitatea de a petrece o după amiază de duminică de referință, într-un mod plăcut si util.

Veți asista la momente cultural-artistice: un folk-mărțisor oferit de domnul Florin Săsărman și chitara sa măiastră, o adiere de primăvară adusă de cântecele interpretate de corul de copii al Bibliotecii Arhimede, un buchet melodios de folclor autentic oferit de copiii din Ansamblul Folcloric La fântâna satului din Șieu-Măgheruș, dirijați și coordonați de doamna Camelia Pașca, iar doamna Cornelia Vlașin, director Serviciu Județean al Arhivelor Naționale Bistrița, va conferenția despre Mărțișor și despre obiceiurile populare de primăvară.

Și înainte de a pleca acasă, veți putea admira mărțișoarele realizate manual, cu mult talent și entuziasm, de copiii din Arcalia. Veți putea cumpăra aceste mărțișoare și prin generozitatea dumneavoastră veți sprijini achiziția de cărți noi și frumoase pentru Biblioteca Arhimede. Vă așteptăm cu drag!”.

Etichete

3 comentarii

 • Ma bucur ca cineva , la acest moment , se mai gandeste si la copii , asociindu-i cu cartile si cititul. Felicitari celor care au gandit si organizeaza evenimentul. O initiativa minunata!

 • As dori sa donez cărți pentru biblioteca.
  Va fi un responsabil al bibliotecii la eveniment?
  Poate ar fi bine daca s-ar organiza și o astfel de acțiune cu această ocazie.

  • Bună seara!
   E o idee foarte bună.
   “Oferi o carte, primesti mărțișoare”.
   Vă rog să-l contactați pe sotul meu, coordonatorul principal al bibliotecii Arhimede din Arcalia, pr Ovidiu Toma (0747540896) pt informații suplimentare.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS