Actualitate

Municipalitatea lansează sondaje de opinie pentru denumirea unor străzi

Municipalitatea va face în curând, prin intermediul aplicației ”iReport Bistrița”, o serie de sondaje de opinie privind atribuirea denumirii unor străzi.

”În perioada imediat următoare, prin iReport vom derula sondaje de opinie în vederea atribuirii de denumiri pentru străzi din municipiu care nu au nume. Atribuirea propriu-zisă se va face după finalizarea recensământului, dat fiind faptul că nu este permis acest proces de atribuire de denumire un an înainte de recensământ”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc.

Începând din vara anului trecut, municipalitatea pune la dispoziția cetățenilor aplicația ”iReport Bistrița”, care permite transmiterea direct de pe dispozitivul mobil (telefon sau tabletă) a unor probleme punctuale din diferite zone ale orașului – cum ar fi gropi în asfalt, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, disfuncționalități în iluminatul public sau al semafoarelor, coșuri de gunoi sau mobilier urban vandalizate, vehicule abandonate, etc.Funcționalitățile aplicației „iReport Bistrița”  sunt prezentate pe portalul Primăriei Bistrița la secțiunea ”Servicii online” (Platformă Contribuabili (e-bistrita.ro), iar aplicația poate fi descărcată prin intermediul Magazin Play (Android) sau App Store (Apple).

9 comentarii

 • “Strada Ucrainei”
  In partea de sus a orașului, zona in care se află; Calea Moldovei, Str. Sucevei, Str. Bârgăului, Aleea Heniu etc.
  Danezii vor sa schimbe numele străzii, unde isi are adresa Anbasada Rusiei.
  In loc de Kristianiagade, sa se numească Ukrainegade.
  Ce tare ar fi să trimiți o scrisoare către:
  Russian Embassy in Copenhagen
  Ukrainegade 5
  2100 Østerport
  😂😂😂

  Voi ati văzut pe Discovery Channel cum incearcă ursul polar sa fure ouăle păsărilor, și îl ataca toate deodată, îl ciocanesc in ceafă, iar ursul renunță și o ia la fugă?
  Sau albinutele care sunt mai puternice ca ursul, pentru că îl înțeapă toate deodată, și pentru că sunt multe și unite?

 • Sa nu mi ziceți domnule primar că, cei de la cadastru au reușit să cadastrele toate străzile?
  De când este înființat acest serviciu nu știm cu ce se ocupă dar nu se vede mai nimic, ar fi trebuit să fie oglinda in cadastrarea străzilor, ale terenurilor proprietatea primăriei.
  Mai mult decât atât primăria a dat bani grei la aceiași firma care a făcut pugul sa cadastrele toate terenurile, pe vremea lui Crețu.
  Ar fi interesat de văzut dacă au încasat bani că de cadastrat mai nimic, multe încurcături iar aceștia și au pus coadă pe spinare și au plecat.
  Cadastrul primăriei doarme, merge la pescuit, afaceri private?
  Tot înainte.

 • sica vasilica fiind idiotul de anonimus alias rabinul in aceste comentarii care face ce face si il ridica pe Balan in slavi fara sa gandeasca macar cat o nutrie de-a lui Balan.
  Orice pomenire de bine sau de rau il face si mai cunoscut pe Marius Balan.
  anonimus = anus nespalat.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS